Battlefield dan anlayanlar buraya ! No packet flows ney

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3-4 SAATIR battlefield 3ume giremiyorum oksijensiz kaldim no packet flows diyip atiyor oyundan girdim butun youtube sorun videolarina baktim hepsi ispanyol hepsinin dedigini yaptim 3-4 tane program indirdim calistirdim yine ayni hata bunun cozumunu bilen pls yardim etsin

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cok karisik isler bunlar hata falan yaparim . Bu. Hatanin anlamini biliyormusun hack kontrolumu bu
Biraz Arastirdim Forumlarin Birinde Boyle Bi Mesaj Buldum Adam Sonunda Cozdugunu Iddia Ediyor Bi Dene Bence
Finally I solved it, after trying every possible solution on the net this is how it worked for me:

1. Connected the ISP cable directly in the computer with no Windows Firewall modifications or any other change - no PB error

2. Connected the ISP cable back in the router because I want to have internet in all the rooms - PB error

3. Did all the 13 steps from the above - PB error

4. Put a cfg file created in notepad and named pbcl.cfg in C:\Users\xxx\AppData\Local\PunkBuster\BF3\pb with the following text:

pb_LogToFile = 1 (0=No, 1=Yes)
pb_SsLog = 1 (0=No, 1=Yes)
pb_SsSave = 1 (0=No, 1=Yes)
PB_LOGMD5TOOL = 1 (0 to 1)
pb_Security = 0 (0=No, 1=Yes)

still got PB error

5. Disabled SPI Firewall in the router (TP-Link Archer C2) - no PB error

So the most important steps were 4 and 5, because if I deleted the .cfg file I still got that error even if the router firewall was disabled.

Also to mention that the computer which has Battlefield installed was already set to be DMZ host.

I didn't check to see if it would work without the 13 steps cause I already lost a lot of time with this, went to sleep at 5 **...
mileytongue:

In BF4 I had no issues at all with the standard configuration.

Thank you ragnarok013 for the tips.

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ağ ve Paylaşım merkezinden Kendi bağlandığın ağının özelliklerine girip (TCP/IPv6)'da tik varsa kaldırıyorsun
Modemini resetleyip oyuna girmeyi dene olmaz ise Notpad dosyası aç ve notpade

Kod:

metnini yaz. Kaydedip ⊞ + r (çalıştırı açıp %appdata% yaz,) ordan bir klasör geri gidip "Local\PunkBuster\BF3\pb" 'nin içine notpadi kaydedip tekrar dene

Direk kaydetmek için
C:\Users\%Kullanıcı adın%\AppData\Local\PunkBuster\BF3\pb

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ağ ve Paylaşım merkezinden Kendi bağlandığın ağının özelliklerine girip (TCP/IPv6)'da tik varsa kaldırıyorsun

Kod:

metnini yaz. Kaydedip ⊞ + r (çalıştırı açıp %appdata% yaz,) ordan bir klasör geri gidip "Local\PunkBuster\BF3\pb" 'nin içine notpadi kaydedip tekrar dene

Direk kaydetmek için
Soyledigin icin saol hall ettim sonunda giriyor .

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yav ciddimisin? Sana attığım linkte tıpatıp aynısı yazıyor zaten, yaptım diyorsun bir de.
yine oldu ben ingilizce iyi anlamdigim icin senden anlamamistim biseyler ve bi anlami olmadi yine ayni hatalar hatalar servere 2 kere girdim 3unde yine geldi artik oyuna bile girmiyor server bile acilmiyor la :/

Kod:

Direk kaydetmek için
ordan bi klasor geri git ne demek yahu ??? su kodu nereye yapistircam anlamadim

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
yine oldu ben ingilizce iyi anlamdigim icin senden anlamamistim biseyler ve bi anlami olmadi yine ayni hatalar hatalar servere 2 kere girdim 3unde yine geldi artik oyuna bile girmiyor server bile acilmiyor la :/

ordan bi klasor geri git ne demek yahu ??? su kodu nereye yapistircam anlamadim
O kodu alıcan not defterine yapıştırıcan notdefterini (söylemeyi unutmuşum) "pbcl.cfg" olarak kaydedicen, (cfg olmasına dikkat et) sonra Appdata klasörüne giricen, %appdata% yapınca roaming alt klasörünü açar ondan bi geri git dedimde, sen appdata klasörünü açtığından emin ol,.. sonrada Local klasörü olacak onun içindede PunkBuster. Punkbuster'ın içinde BF3 klasörü var onun içindede pb klasörü var. Oraya kaydedicen

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O kodu alıcan not defterine yapıştırıcan notdefterini (söylemeyi unutmuşum) "pbcl.cfg" olarak kaydedicen, (cfg olmasına dikkat et) sonra Appdata klasörüne giricen, %appdata% yapınca roaming alt klasörünü açar ondan bi geri git dedimde, sen appdata klasörünü açtığından emin ol,.. sonrada Local klasörü olacak onun içindede PunkBuster. Punkbuster'ın içinde BF3 klasörü var onun içindede pb klasörü var. Oraya kaydedicen
basarisiz hayla packet flow diyor ya

Pb setup indirdim ayarladim
bf3 klasorunden pbvscni actim yeniden indirdim
Verdigin koduda ayarladim
Neti kapatip actim 100 kerE
Sabah len oyun acmisti 4-5 mac attim ciktim yeniden girince packet flow dedi