Bayanların oyun oynaması, oyun forumlarinda üyelik açması

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa nedeni bu:

İnternet ortamında daha çok erkekler bulunuyor. -Görünen- Ve haliyle "dişi" oyuncular (Benim tabirim, rahatsız edici bir durum varsa bildirin.) da bu kitle içinde azınlığı oluşturuyor. Az olan şeyin değer görmesi gibi bir durum var. Ama çoğu oyuncunun (!) neden bir dişi oyuncu ile karşılaştığında abuk subuk hareketlerle dikkat çekmeye çalıştığını tam olarak anlayamıyorum. (Anlıyorum da anlatmaya gerek yok pek.) Karşılık göremediği zaman da genelde "fake" teşhisini koyuyor. Çünkü onlara göre kendilerine cevap vermiyorsa gerçek dişi değildir, kesinlikle sahtedir.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa nedeni bu:

İnternet ortamında daha çok erkekler bulunuyor. -Görünen- Ve haliyle "dişi" oyuncular (Benim tabirim, rahatsız edici bir durum varsa bildirin.) da bu kitle içinde azınlığı oluşturuyor. Az olan şeyin değer görmesi gibi bir durum var. Ama çoğu oyuncunun (!) neden bir dişi oyuncu ile karşılaştığında abuk subuk hareketlerle dikkat çekmeye çalıştığını tam olarak anlayamıyorum. (Anlıyorum da anlatmaya gerek yok pek.) Karşılık göremediği zaman da genelde "fake" teşhisini koyuyor. Çünkü onlara göre kendilerine cevap vermiyorsa gerçek dişi değildir, kesinlikle sahtedir.
Kesinlikle bu

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnanın böyle konuların açılması bile iç karartıcı kötü.:(

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun iki temel sebebi var :

Birincisi abazan fazlalığı,

İkincisi erkeklerin basit şeylere,kızların ise ince şeylere ilgi duymasıdır.

Örnek vermek gerekirse,amatör yazarlarda çoğunlukla kızlar bulunur. Fakat amatör oyuncularda çoğunlukla erkekler bulunur.

Alicanöztürk

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bunlar işte hep iyi niyeti suistimal etmekten kaynaklanan durumlar.
Çoğu akıllı kız taklidi yaparak kar amaçlı işler yaptığından dolayı artık kimse bir kişi çıkıp ''Ben kızım.'' dediğin de ona inanmıyor ve onu bulundukları ortamdan atmak istiyorlar çünkü kendilerini dolandıracağını sanıyorlar.Bu tür kız taklidi yapıp dolandırma olayını yapan erkek şahıslar iyi niyeti suistimal ettiği için artık gerek oyun olsun gerek sosyal medyalar olsun erkekler genelde kendilerini karşı cins olarak tanıtan veya gösteren kişilere inanmıyor ve onları bulundukları ortamdan def etmeye çalışıyor.

+1

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür erkekler'den çok var.
Sen üstüne alınmayıp onları dikkate alma.
Onları rapor ederek'te kendinden uzaklaştırabilirsin.