_DevilGuard_
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Her oyunda olduğu gibi Minecraft’ta da oyuncular sık sık hata ekranları ile karşılaşabiliyorlar. Bu hatalardan en çok karşılaşılanları sizler için bir araya getirdim ve çözümleri ile birlikte bir makale olarak sunmaya karar verdik. İşte Minecraft oyununda en çok karşılaştığımız hatalar ve bu hataların çözümleri…
1- Bad Video Card
Bu hata Çoğunlukla Ekran Kartının Kurulmaması Veya Yanlış Kurulmasından Dolayı Ortaya Çıkar
Hatanın çözüm yolu çok kolay şu adımları takip etmen yeter
Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Başlat düğmesini
, Denetim Masası'nı, Sistem ve Güvenlik'i ve ardından Sistem'in altında Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın.
Oradan Görüntü Bağdaştırıcılarından Ekran Kartınıza sağ Tıklayıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir'e Basman Ve Güncellenmesini Beklemen Yeterli Olacaktır.
2- A Java Exception has occurred
Bu hata Çoğunlukla Javanın Yanlış Kurulmasından Ortaya Çıkar
Hatanın Çözümü Javayı Silip Çevrimdışı Kurmaktan ve .minecraft'u silip baştan kurmaktır.
Java Çevrimdışı Link:
3- Crash Hataları
Bu Hatalar 1 Tane Olmamakla Birlikte Nedenleri Farklıdır O Yüzden Kesin Bir Çözüm Yoktur
Ancak Javayı Güncelleyip, Ekran Kartını Güncelleyip Minecraftı Tekrar Kurarsanız Büyük İhtimalle Sorun Ortadan Kalkar
4- Java Virtual Machine Launcher
Bu Hatanın Sebebini Bilmiyorum Ancak Çoğu Kişi Bu Hatayı Alıyor
Çözümü ise Bu Videoda Mevcut
5- Launc4j Hatası
Bu Hatanın Sebebi Javanın Bilgisayarda Olmamasıdır. Eee Minecraft Javayı Kullanıyor Tabi Açılmaz
Çözümü İse Doğal Olarak Javayı Kurmaktır
Çözemediğiniz Hataları Yorum Olarak Yazarsanız Çözüm Arayabilirim
Bu hata Çoğunlukla Ekran Kartının Kurulmaması Veya Yanlış Kurulmasından Dolayı Ortaya Çıkar
Hatanın çözüm yolu çok kolay şu adımları takip etmen yeter
Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Başlat düğmesini
Oradan Görüntü Bağdaştırıcılarından Ekran Kartınıza sağ Tıklayıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir'e Basman Ve Güncellenmesini Beklemen Yeterli Olacaktır.
2- A Java Exception has occurred
Bu hata Çoğunlukla Javanın Yanlış Kurulmasından Ortaya Çıkar
Hatanın Çözümü Javayı Silip Çevrimdışı Kurmaktan ve .minecraft'u silip baştan kurmaktır.
Java Çevrimdışı Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
3- Crash Hataları
Bu Hatalar 1 Tane Olmamakla Birlikte Nedenleri Farklıdır O Yüzden Kesin Bir Çözüm Yoktur
Ancak Javayı Güncelleyip, Ekran Kartını Güncelleyip Minecraftı Tekrar Kurarsanız Büyük İhtimalle Sorun Ortadan Kalkar
4- Java Virtual Machine Launcher
Bu Hatanın Sebebini Bilmiyorum Ancak Çoğu Kişi Bu Hatayı Alıyor
Çözümü ise Bu Videoda Mevcut
Bu Hatanın Sebebi Javanın Bilgisayarda Olmamasıdır. Eee Minecraft Javayı Kullanıyor Tabi Açılmaz
Çözümü İse Doğal Olarak Javayı Kurmaktır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Çözemediğiniz Hataları Yorum Olarak Yazarsanız Çözüm Arayabilirim