ops-name-color:
2. ve 3.ye ekleme olarak:
- 1.
%money% = para
- %kills% = öldürme
%deaths% = ölme
Scoreboards plugininden oluşan dosyanın içindeki confige girerek yukarıdakileri eklemen yeterli.
![]()
Mesela bunun gibi. Soldaki çıkan yazıyı editler sağdaki ise olması istediğin özelliğin kodu. Soldakini editleyebilirsin ama sağdakine dokunma öylece copy paste yap gitsin.
2.
![]()
Alıntı resimdir ve doğru olup olmadığından emin değilim ama sen yinede dene.
3.
Tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım ama sanırım oplarıda beyaz yapmak istiyorsun.
Essentials config kısmındaki ilk ayar bu olacak
Burayı &f yap yada opların olması gereken rengin kodunu yaz.Kod:ops-name-color:
PvP:
Worlds:
- world
- world_nether
- world_the_end
ProtectFreshSpawns: true
PunishLogout: true
CombatTimeoutSeconds: 15
AllowCombatItemDrop: false
BlockedSlashCommands: /home;/vanish;/spawn;/tpa
ProtectPlayersInLandClaims:
PlayerOwnedClaims: false <----- Bu değer false
AdministrativeClaims: true
3-Pvpyi nasıl aççagımı anlamadım2. ve 3.ye ekleme olarak:
2-)
3-)Kod:PvP: Worlds: - world - world_nether - world_the_end ProtectFreshSpawns: true PunishLogout: true CombatTimeoutSeconds: 15 AllowCombatItemDrop: false BlockedSlashCommands: /home;/vanish;/spawn;/tpa ProtectPlayersInLandClaims: PlayerOwnedClaims: false <----- Bu değer false AdministrativeClaims: trueLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.daha kullanışlı.
1-) yaptım dediklerini fakat res attım iyice gitti ?[DOUBLEPOST=1400653744][/DOUBLEPOST]
- 1.
%money% = para
- %kills% = öldürme
%deaths% = ölme
Scoreboards plugininden oluşan dosyanın içindeki confige girerek yukarıdakileri eklemen yeterli.
![]()
Mesela bunun gibi. Soldaki çıkan yazıyı editler sağdaki ise olması istediğin özelliğin kodu. Soldakini editleyebilirsin ama sağdakine dokunma öylece copy paste yap gitsin.
2.
![]()
Alıntı resimdir ve doğru olup olmadığından emin değilim ama sen yinede dene.
3.
Tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım ama sanırım oplarıda beyaz yapmak istiyorsun.
Essentials config kısmındaki ilk ayar bu olacak
Burayı &f yap yada opların olması gereken rengin kodunu yaz.Kod:ops-name-color:
[DOUBLEPOST=1400672881][/DOUBLEPOST]teşekkürler denicem hepsini[DOUBLEPOST=1400653319,1400653027][/DOUBLEPOST]
3-coloredtablist yükledim fakat olmuyo[DOUBLEPOST=1400653692][/DOUBLEPOST]
1-) yaptım dediklerini fakat res attım iyice gitti ?
Bu işlemleri yaparken işi garantiye almak adına sunucuyu durdur ve işlemlerini yap. Sonrada tekrar aç. 1.de dediklerim doğru olması lazım. Resimde koydum ufaktan.teşekkürler denicem hepsini[DOUBLEPOST=1400653319,1400653027][/DOUBLEPOST]
3-Pvpyi nasıl aççagımı anlamadım[DOUBLEPOST=1400653692][/DOUBLEPOST]
1-) yaptım dediklerini fakat res attım iyice gitti ?[DOUBLEPOST=1400653744][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1400672881][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Plugininde zaten sizin dedikleriniz True ?
GriefPreventionData pluginindeki değeri true değil false yapman gerek.teşekkürler denicem hepsini[DOUBLEPOST=1400653319,1400653027][/DOUBLEPOST]
3-Pvpyi nasıl aççagımı anlamadım[DOUBLEPOST=1400653692][/DOUBLEPOST]
1-) yaptım dediklerini fakat res attım iyice gitti ?[DOUBLEPOST=1400653744][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1400672881][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Plugininde zaten sizin dedikleriniz True ?
ProtectPlayersInLandClaims:
PlayerOwnedClaims: false <----- Bu değer false
AdministrativeClaims: true
çokkk teşekkürlerGriefPreventionData pluginindeki değeri true değil false yapman gerek.
Kod:ProtectPlayersInLandClaims: PlayerOwnedClaims: false <----- Bu değer false AdministrativeClaims: true
Gerekli bilgi zaten verilmiş. Ayrıca değişik bir ayrıntı yazmamışsınız. Spam yapmayın lütfen.1
%money% Para
%kills% Öldürme
%deaths% Ölme
%online% Oyuncu
%ping% Ping
2
PlayerOwnedClaims False
AdministrativeClaims False
3
GroupManagerde ki yetkilere
- TabColor.Red
- TabColor.Blue
- TabColor.White
canyo scoreboard statsı yapıyorum dediginiz gibi sadece Online çalısıyorGerekli bilgi zaten verilmiş. Ayrıca değişik bir ayrıntı yazmamışsınız. Spam yapmayın lütfen.
enable-pvpstats: true yapman lazım:canyo scoreboard statsı yapıyorum dediginiz gibi sadece Online çalısıyor![]()
Scoreboard:
Title: '&a&lIstatistikler'
#seconds
# For instant updates you can or 1 and it will update every second
Update-delay: 2
Items:
#The Title must have under 16 characters
#Title: Type
'&9Acik kullanici': '%online%'
'&9Para': '%money%'
'&9Oldurulen': '%kills%'
'&9Olum': '%deaths%'
#Let ScoreboardStats track stats (kills, deaths, mobkills, killstreak) You need no plugin for this
enable-pvpstats: true
Eğer arkadaşın gönderdiği config olmazsa bunuda bir dene.canyo scoreboard statsı yapıyorum dediginiz gibi sadece Online çalısıyor![]()
#Main configuration
disabled-worlds:
- world_nether
- world
#This will not count vanished players in the online value
hide-vanished: false
Scoreboard:
Title: '&c&lİstatistikler'
#seconds
# For instant updates you can or 1 and it will update every second
Update-delay: 2
Items:
#The Title must have under 16 characters
#Title: Type
'&9Çevrimiçi'
'%online%'
'&9Para'
'&2$'%money%'
'&9Öldürme'
'%kills%'
'&9Ölme'
'%deaths%'
#Let ScoreboardStats track stats (kills, deaths, mobkills, killstreak) You need no plugin for this
enable-pvpstats: false
#In minutes
PvPStats-SaveIntervall: 15
Temp-Scoreboard-enabled: false
Temp-Scoreboard:
Title: '&a&lEn Yüksek Öldürmeler'
#%mob% | %kills% | %killstreak%
Type: '%kills%'
Color: '&9'
#How many Players would be displayed
Items: 5
Intervall-show: 300
Intervall-disappear: 300
pluginUpdate: true
Denedim yml hatası verdi.Benim dediğimi deneyince yine hata veriyor fakat plugin kaynaklı bir problem, bendeki pluginlerin çakışmasından dolayıda olabilir.Arkadaş denerse ve ondada olmaz ise pluginde bir hata var demektir.Eğer arkadaşın gönderdiği config olmazsa bunuda bir dene.
Kod:#Main configuration disabled-worlds: - world_nether - world #This will not count vanished players in the online value hide-vanished: false Scoreboard: Title: '&c&lİstatistikler' #seconds # For instant updates you can or 1 and it will update every second Update-delay: 2 Items: #The Title must have under 16 characters #Title: Type '&9Çevrimiçi' '%online%' '&9Para' '&2$'%money%' '&9Öldürme' '%kills%' '&9Ölme' '%deaths%' #Let ScoreboardStats track stats (kills, deaths, mobkills, killstreak) You need no plugin for this enable-pvpstats: false #In minutes PvPStats-SaveIntervall: 15 Temp-Scoreboard-enabled: false Temp-Scoreboard: Title: '&a&lEn Yüksek Öldürmeler' #%mob% | %kills% | %killstreak% Type: '%kills%' Color: '&9' #How many Players would be displayed Items: 5 Intervall-show: 300 Intervall-disappear: 300 pluginUpdate: true