[BDC Cubik 3D]Golem Dagger ,Bir Zindev Eseri

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Paypal Express ile satın alabilirsin.(Paypala kayıtlı kredi kartı)
Sorun çıkmaz o zaman, Kredi kartım paypala kayıtlı. Eh, birkaç eklenti satıp parasını çıkarayım bari. Bu arada, fark ettin mi bilmiyorum ancak çoğunlukla kullandığın "Courier New" yazıtipi değişime uğraşmış... Cidden, sırf bana mı öyle geliyor yoksa değişmiş mi...

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Sorun çıkmaz o zaman, Kredi kartım paypala kayıtlı. Eh, birkaç eklenti satıp parasını çıkarayım bari. Bu arada, fark ettin mi bilmiyorum ancak çoğunlukla kullandığın "Courier New" yazıtipi değişime uğraşmış... Cidden, sırf bana mı öyle geliyor yoksa değişmiş mi...
Hala aynı gibi.Courier New/5 forevah !

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Hala aynı gibi.Courier New/5 forevah !
Doğrusu bana hala biraz farklı geliyor, eskiden harfler arasındaki açıklık daha fazlaydı, ve yazı daha inceydi. Şimdi oldukça koyu ve bitişik duruyor. Son olarak, bu forumdan olmayan biri, programcıların gereksiz olduğunu ve programlamayla uğraşmanın gereksiz bir şey olduğunu söylüyor, bana bu kişinin sözüne karşılık olarak Zindev tarzı bir cevap yazar mısın? Şimdilik aklımda şu var: cout << "UZA";

Bu arada aslında kendisi gereksiz, farkında değil :/ Gece gündüz oynadığı "WolfTeam" ı da o "gereksiz(!)" dediği geliştiriciler yapmıştı zaten... :/

Bu arada, evet, eski Courier New aynı buradaki gibiydi...

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Doğrusu bana hala biraz farklı geliyor, eskiden harfler arasındaki açıklık daha fazlaydı, ve yazı daha inceydi. Şimdi oldukça koyu ve bitişik duruyor. Son olarak, bu forumdan olmayan biri, programcıların gereksiz olduğunu ve programlamayla uğraşmanın gereksiz bir şey olduğunu söylüyor, bana bu kişinin sözüne karşılık olarak Zindev tarzı bir cevap yazar mısın? Şimdilik aklımda şu var: cout << "UZA";

Bu arada aslında kendisi gereksiz, farkında değil :/ Gece gündüz oynadığı "WolfTeam" ı da o "gereksiz(!)" dediği geliştiriciler yapmıştı, hatırlatırım ona :/
Programcılar gereksiz.Bir yaşıma daha girdim.
O zaman roman yazarları da gereksiz.
Onlar milyonlarca harfi yüzlerce sayfayı basit bir dilde basit insanların hayal gücüne erişmek için kullanıyorlar.
Programcılarda milyarlarca harfi ve binlerce sayfayı ağır bir dilde insanların hayatını kolaylaştırıp çoluktan çocuktan laf yemek için kullanıyorlar.
Haklısın bence ikiside gereksiz,fakat bu ikili senin aksine oksijeni boş yere tüketmiyorlar.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Programcılar gereksiz.Bir yaşıma daha girdim.
O zaman roman yazarları da gereksiz.
Onlar milyonlarca harfi yüzlerce sayfayı basit bir dilde basit insanların hayal gücüne erişmek için kullanıyorlar.
Programcılarda milyarlarca harfi ve binlerce sayfayı ağır bir dilde insanların hayatını kolaylaştırıp çoluktan çocuktan laf yemek için kullanıyorlar.
Haklısın bence ikiside gereksiz,fakat bu ikili senin aksine oksijeni boş yere tüketmiyorlar.
Vay canına, eminim ki bu benim cevabım olan cout << "UZA"; sözünden daha güzel olacaktır :/

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Başarılı olmuş, ellerine sağlık..

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keske png import yerine programdan cizerek yapsaydin. O zaman cizdigin hancere 3d diyebilirdik.

LG-P710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi