Afrodit11
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
İLK ÖNCELİKLE BEN CONCON SERVERİ FLN ÖNCEDEN ÇOK SERVER AÇTIM ŞİMDİ YİNE CONCON SERVERİ AÇACAĞIM FAKAT
BANA BİR YETKİLİ EKİBİ LAZIM EN ÇOKDA BUİLDERE İHTİYAÇ DUYUYORUM SERVER HOSTİNGİMİZ ATERNOS OLCAK FAKAT EĞER VİP FLN SATARSAM ÖNCEKİ GİBİ YA HANİBU YA KODZER YADA ONCEKİ GİBİ RABİSUYA GEÇEBİLİRİM ZATEN SUNUCU İYİ OLDUMMU HER GÜN AÇILDIMMI ALIRLAR YANİ VİP ALAN ARKADAŞLAR SANMASINKİ BAŞKA HOSTİNGE GEÇİNCE VİPLERİ GİDCEK HAYIR KURUŞU KURUŞUNA VERİYORUZ.
İP:Beatifulconcon.aternos.me
Sürüm:1.11.2X
Hosting:Aternos
Ram:1,5 gb sayılır ama ben plleri yaptım tık kasma yok oyunda merak etmeyin ztn başka hosta geçersek en az 2.5 3gb olcak
Birde Okulum olduğu için sunucu her zaman açamıyorum haftasonları açıyordum onun için bana güvenilir Ortak lazım panel vercem
Sunucuyu Hafta içi acacak birde Aternos panelden anlaması lazım
Alım Formu:
AD:
NİCKNAME:
YAS:EN AZ 13 NEDEN DERSENİZ SAYGI ÖNEMLİ
İLETİSİM
ONRADAN TS3 SUNUCU AÇABİLRİM FAKAT OYUN İÇİ OLSA YETER
TECRUBE:
KOMUT BİLGİ HER KOMUT SAYILIR % İLE İFADE: Denenecektir yalan soylemeyiniz

BANA BİR YETKİLİ EKİBİ LAZIM EN ÇOKDA BUİLDERE İHTİYAÇ DUYUYORUM SERVER HOSTİNGİMİZ ATERNOS OLCAK FAKAT EĞER VİP FLN SATARSAM ÖNCEKİ GİBİ YA HANİBU YA KODZER YADA ONCEKİ GİBİ RABİSUYA GEÇEBİLİRİM ZATEN SUNUCU İYİ OLDUMMU HER GÜN AÇILDIMMI ALIRLAR YANİ VİP ALAN ARKADAŞLAR SANMASINKİ BAŞKA HOSTİNGE GEÇİNCE VİPLERİ GİDCEK HAYIR KURUŞU KURUŞUNA VERİYORUZ.
İP:Beatifulconcon.aternos.me
Sürüm:1.11.2X
Hosting:Aternos
Ram:1,5 gb sayılır ama ben plleri yaptım tık kasma yok oyunda merak etmeyin ztn başka hosta geçersek en az 2.5 3gb olcak
Birde Okulum olduğu için sunucu her zaman açamıyorum haftasonları açıyordum onun için bana güvenilir Ortak lazım panel vercem
Sunucuyu Hafta içi acacak birde Aternos panelden anlaması lazım
Alım Formu:
AD:
NİCKNAME:
YAS:EN AZ 13 NEDEN DERSENİZ SAYGI ÖNEMLİ
İLETİSİM
TECRUBE:
KOMUT BİLGİ HER KOMUT SAYILIR % İLE İFADE: Denenecektir yalan soylemeyiniz