gazozcuk1907
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
en gıcık zombi türüArkadaşlar ben minecraftta bi survival mode de oynayım dedim yeni sürüm 1.6.4 te bunu gördüm ve küçücük ergen zombi beni öldürdü sesi değişik ve çok hızlı koşuyor.![]()
en gıcık zombi türüArkadaşlar ben minecraftta bi survival mode de oynayım dedim yeni sürüm 1.6.4 te bunu gördüm ve küçücük ergen zombi beni öldürdü sesi değişik ve çok hızlı koşuyor.![]()
bn vardı die biliorum 1.5 de eklendi galiba edd 1.4 de geldi 1.4.7 kalktı sorna geri geldiAynısını söyledim 1.5.2 de yoktu galiba hatam varsa affola
La bildirim geliyo yazmayınnn
Onun seti sana olmazÖLdürmek çok zorDemir setine göz koymuştum ama öldüm
[DOUBLEPOST=1379842123,1379842087][/DOUBLEPOST]1.6 sürümünden beridir hiç servere girmedim
![]()
Arkadaşlar ben minecraftta bi survival mode de oynayım dedim yeni sürüm 1.6.4 te bunu gördüm ve küçücük ergen zombi beni öldürdü sesi değişik ve çok hızlı koşuyor.
Arkadaşlar ben minecraftta bi survival mode de oynayım dedim yeni sürüm 1.6.4 te bunu gördüm ve küçücük ergen zombi beni öldürdü sesi değişik ve çok hızlı koşuyor.![]()
günaydıngünaydın ! zombidomuz adamın kucuk olanıda vary
çok lapis az fact sizin için günaydınArkadaşlar ben minecraftta bi survival mode de oynayım dedim yeni sürüm 1.6.4 te bunu gördüm ve küçücük ergen zombi beni öldürdü sesi değişik ve çok hızlı koşuyor.![]()