Bedava Minecraft Premium Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Boyzn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam Dostlar! Bazı arkadaşlarımız Minecraft bedava premium hesap dağıtan siteler veriyor. Bunların çoğu sahte çok azı ise gerçek. Peki bunları yaparken nelere dikkat etmeliyim?

1) Arkadaşlar bilin o kişi eğer indirme linki ile birlikte özel bilgiler soran anket verirse o tür bilgileri asla doldurmamalıyız. (Örnek: "İndirme linkini açmak herhangi bir anketi doldurun" gibi)

2) İkinci olarak mutlaka virüs programımız olmalı bu tür sitelerden ve programlardan çok "trojan" virüsü bulaşabiliyor.

3) Eğer bir siteye gerçekten güveniyorsanız, o site hakkında kullanıcı yorumlarınıza bakmanızı tavsiye ederim. (ne olur ne olmaz)

4) Eğer o sitede rahatsız edici bir içerik olduğunu fark edersiniz mutlaka o siteye başvurmayın. (rahatsız edici reklamlar) gibi. Bu reklamlar o sitenin kötü niyetli olduğunu gösterir.

Eğer böyle sahte siteler paylaşan üyeler görürseniz "rapor edin"

Eğer bu kurallara uyarsanız herkesin içi rahat olur. TEŞEKKÜRLER!

- Elmas Minecraft

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yararlı konu bilmiyip hemen atlayanlar var böyle şeylere bir kere sitenin temasından havasından belli oluyor niyeti.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben bunlara dikkat ediyordum ama reklamların o site ile alakalı olduğunu bilmiyodum :D
EDİT: 2.resime kop :D[DOUBLEPOST=1391360160,1391290485][/DOUBLEPOST]@elmasminecraft bunuda ekle Eğer linkleri açabilmek için üye olmalısınız gibi bir şey diyorsa asla oraya güvenmeyin öyle sitelerin amacı kendi üyelerinin artmasıdır size hiçbir şey vermezler[DOUBLEPOST=1391366420][/DOUBLEPOST]reklam olmasında bide arkadaşlar burda yazan şeyleri içeren bir site buldum bedava minecraft generator u yorumlarada baktım hepsi "cool" "thank you" "I love you" falan diyolar
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EDİT: TAM EMİN DEĞİLİM GERÇEKMİ DİYE DAHA İNDİRMEDİM

Son düzenleme:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ben bunlara dikkat ediyordum ama reklamların o site ile alakalı olduğunu bilmiyodum :D
EDİT: 2.resime kop :D[DOUBLEPOST=1391360160,1391290485][/DOUBLEPOST]@elmasminecraft bunuda ekle Eğer linkleri açabilmek için üye olmalısınız gibi bir şey diyorsa asla oraya güvenmeyin öyle sitelerin amacı kendi üyelerinin artmasıdır size hiçbir şey vermezler[DOUBLEPOST=1391366420][/DOUBLEPOST]reklam olmasında bide arkadaşlar burda yazan şeyleri içeren bir site buldum bedava minecraft generator u yorumlarada baktım hepsi "cool" "thank you" "I love you" falan diyolar
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EDİT: TAM EMİN DEĞİLİM GERÇEKMİ DİYE DAHA İNDİRMEDİM

O güzel atılan yorumlar emin ol fake hesaplardır.Site kullanıcıları fake hesaplar açarak kendilerine güzel yorumlar atarlar.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site hakkındaki yorumları pek önemsemiyorum çünkü çoğu fake oluyor.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi