• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

[BeDaVa] minecraft Server Kurma.

SuperBuilder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sizlere en iyi ücretsiz minecraft serverini nasıl kuracaginizi ve guvenilir hostları paylasacagim. :)
1. Server.Pro videosu icin:
Ozellikler v.b ilk olarak 1 saat hizmet vermektedir 10 plugin sınırlaması vardır 12 slottur 0.5 gb ramlı bir bedava server açmanıza olanak sağlar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Freemine.Hosting Videosu Bulunmamaktadır :/
Ozellikler v.b ilk olarak 7gun hizmet vermektedir plugin sınırlaması yoktur 5 slotludur 2 gb ram verir bu ozellikli bir bedava server acmaniza olanak saglar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Minecraft-Hosting.Pro Videosu
Ozellikler Freemineye benzer 7Gun Hizmet Verir Plugin Sınirlamasi Yoktur 4 Slottur 2 gb ram verir bu ozellikli server acmaniza olanak saglar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. İsimsizHosting.Weebly.Com turk yapimidir formu doldurup skypenizi yaziyorsunuz ve size gore uygun vps server hackleyip cpanel ve ftp vs bilgiler size skypenize gonderir 2 ay hizmet verir hostu bilinmiyor not: kendi portundan yapiyor galiba suan bunu kullaniyorum
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oku: Bazı siteleri yazmamissin diye akil vermeyiniz ben hepsini biliyorum. en uygun hostari koydum buraya ve aternos creeperhost v.b tavsiye etmiyorum :) umarım kısıtlı olsada server acmayi basarmissinizdir tabi ücretsiz bir serverden ücretli bir serverdeki verimi alamazsınız. tavsiye ettiğim ücretli hostlar :)
1. Nitrado
2. AxitrBiliaim
3. Batihost
4. UzmanBilisim
Ve Siddetle Onerdigim & sevdiğim host: hanibu
bu hostlar guvenilirdir .