Bedava Oyunlar Hakkında Her Şey! Nasıl Alınır? Nereden Alınır? Oyunlar Ne Zaman Bedava Olur?

DarkSad

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
28
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
34
Puanları
190
bedava oyun.jpg


Bedava Oyunlar Hakkında Her Şey! Nasıl Alınır? Nereden Alınır? Oyunlar Ne Zaman Bedava Olur?
Merhaba değerli forum okurları, bu konumuzda birçoğunuzun merak ettiği bedava oyunlar hakkındaki bazı soruları cevaplandıracağız. Çok fazla sıkmadan konumuza geçelim!

Maddi durumu yetmeyenler için bedava oyun kampanyaları ve indirimler gerçekten bir mücevher değerindedir. İstediğin oyunun bedava olması, gerçekten herkesi sevindirir. Bu konumuzda sizlere bedava oyun kampanyalarını ve nereden bedava oyun alabileceğinizi anlatacağız. Sizi sıkmadan ve fazla uzatmadan konumuza geçmeye ne dersiniz? Hadi başlayalım!

bedava oyunlar.jpg


Epic Games Store'daki Haftalık Ücretsiz Oyunlar
GTA V gibi ünlü ve pahalı bir oyunu ünlü yapan, Fortnite'ın yapımcı ve yayıncı şirketi Epic Games Store'da haftalık olarak ücretsiz oyunlar dağıtılmaktadır. Büyük ihtimalle bu karantina döneminde ücretsiz oyun tedarik edebileceğiniz en büyük şirket Epic Games Store'dur. Bu oyunları almak için ücretsiz olduğu dönemde oyunu indirmeniz ve üyelik sahibi olmanız yetiyor. Hem de üyelik ücretsiz! GTA V ve Civilization VI gibi oyunlar ücretsiz olarak tonlarca oyuncuya dağıtılmıştır. 23 Eylül 2020 tarihinde ise Rocket League ücretsiz olarak oyunculara dağıtılacak, sakın kaçırma!

İndirimleri Bekle!
Steam gibi ünlü oyun satış platformlarında yapılan indirimlerde nadirde olsa bedava oyunlara rastlayabiliyoruz. Bunlara sahip olmak için doğru zamanda doğru yerde olman gerekmektedir. Örneğin: Bugün 20.00'da bitecek Korsan İndirimden birçok oyun indirime girdi. Bu tür indirimlere dikkat et, illa ki bir oyun karşına çıkacaktır. İndirimlerin yanı sıra birçok oyun, satış platformlarında ücretsiz olarak sunuluyor. Bazı oyunlara şans vererek kendi zevkine göre oyunları ücretsiz olarak elde edebilirsin.

ücretsiz oyun.jpg


Sosyal Medya Hesaplarını Takip Et!
Oyun şirketlerinin ve platformlarının sosyal medya hesaplarını takip et. Burada yapılan duyurular yakında bedava oyun sunulabileceğini size kısaca gösterir. Mesela Epic Games Store, GTA V'nin ücretsiz olacağını duyurmadan önce bazı paylaşımlarda bulunarak oyuncuları ve oyun dünyasını karıştırmıştı.

Toplu Olarak Duyuruyoruz!
Gamer ana sayfasındaki Bedava Oyunlar adlı sayfayı takip edebilirsiniz.

Bu konumuzda ücretsiz oyunlara nasıl sahip olabileceğiniz, ne zaman ücretsiz oyun dağıtılacağı ve nasıl alabileceğiniz hakkında bazı bilgiler verdik. Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim, görüşmek üzere!
 


zLaving

XoX
Mesajlar
423
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
185
Puanları
450
Ruh hali
Bilmeyenler için yararlı konu , EpicGames'i bilmeyen varmı hala?
 

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
Mesajlar
355
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
197
Puanları
400
Ruh hali
Yararlı konu,elinize sağlık.
 

unlocker

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Elinize sağlık,bende bir sürü bedava oyun topladım ama pc kaldırmıyor bir çoğunu :D
 
Son düzenleme:

Üst