Merhaba şu günlerde canım sıkıldı ve inslara yararlı olabilecek bir içerik üretmeye başlim dedim.Ve herkese bedava hosting sağlayacak bir site çalışmasına başladım.Mantık şöyle işliyor.Yeni bir site oluştur tuşuna basıyorsunuz ve sistem otamatikmen sizin doyalarınızı oluşturuyor ve benim domainimden yer almış oluyorsunuz.Domaininizde otamatikmen benimdomainim/sizin-site-adınız oluyor.
Sorular
Neden Domain adam akıllı değil?
Cevap:Çünkü doğru dürüst bir domain almanızı sağlayacak bir sistem para harcamadan imkansız.Çünkü domainler paralı ve domain şirketleri tarafından tescil edilebilirler.
Sistemin bedava-sitem.com dan farkı ne?
Cevap:Aslında benziyor ama 2 temel fark var.1- Sitem ingilizce olucak ve tüm dünya yararlanabilecek 2-Bedava sitem size tamamen özgürlük vermez size hazır şablonlar verir ve siz bu şablonlar üzerinden sitenizi inşa edersiniz(hiç kod giremezsiniz demiyorum ama sınırlıyor) benim sitemde her türlü html,css,php vb kodları çalıştırabileceksiniz
Siten Tamamen Bedava mı?
Cevap:Evet tamamen bedava olucak.
Projeyi beğenip beğenmediğinizi yazarsanız sevinirim ayrıyetten eğer isterseniz bir videoda çekebilirim.her şey için Teşekkürler
Sorular
Neden Domain adam akıllı değil?
Cevap:Çünkü doğru dürüst bir domain almanızı sağlayacak bir sistem para harcamadan imkansız.Çünkü domainler paralı ve domain şirketleri tarafından tescil edilebilirler.
Sistemin bedava-sitem.com dan farkı ne?
Cevap:Aslında benziyor ama 2 temel fark var.1- Sitem ingilizce olucak ve tüm dünya yararlanabilecek 2-Bedava sitem size tamamen özgürlük vermez size hazır şablonlar verir ve siz bu şablonlar üzerinden sitenizi inşa edersiniz(hiç kod giremezsiniz demiyorum ama sınırlıyor) benim sitemde her türlü html,css,php vb kodları çalıştırabileceksiniz
Siten Tamamen Bedava mı?
Cevap:Evet tamamen bedava olucak.
Projeyi beğenip beğenmediğinizi yazarsanız sevinirim ayrıyetten eğer isterseniz bir videoda çekebilirim.her şey için Teşekkürler