Bedrock 1.7.2 de kırılmaz değil

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet size 1.7.2 de bedrock adlı bloğu kırmayı gösterdim. Videoda söylediğim gibi benim buluşum değil ama daha önce yayınlayan bir Türk olmadı. Videolarım hakkında iyi veya kötü görüşleriniz varsa lütfen yazın.

bay_minecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl tuzak yapılır buldum şimdi bedrock un oldu yeri boşaltıcaz 20x20 belki sonra dedğini yapıcaz sonra havaya doğru açıcaz delik biraz gizli üs havası katıcaz su olucak biraz aşaıda tabela tekniyle biri aaa gizli üs diye atlıycak tabi tek kova yada çift kovaylaki çift daha kolay tekniyle dışarı çıkmassa düşüp voidde ölecek admin falan filan gösteririz

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl tuzak yapılır buldum şimdi bedrock un oldu yeri boşaltıcaz 20x20 belki sonra dedğini yapıcaz sonra havaya doğru açıcaz delik biraz gizli üs havası katıcaz su olucak biraz aşaıda tabela tekniyle biri aaa gizli üs diye atlıycak tabi tek kova yada çift kovaylaki çift daha kolay tekniyle dışarı çıkmassa düşüp voidde ölecek admin falan filan gösteririz
Tuzağında başarılar :)

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkasının yaptığı bir şeyi sadece çeviri yaparak sunmak ne kadar etik sence Bora?