Yorumun İçin Teşekkürler Sunucuda Sadece Speedway Mapinde Hile Serbestti Fakat Başka Map Oynarken Gelip Fly Yani Uçmaya Yarayan Hile İle Uçuyordun Sonra Hileli Mape Geçtik Fly ve BreakAura Gibi Hileler Zaten Spawnda Yazıyor Sana Diyorum Hileli Mapte Artık Fly ve BreakAura Yasak Bende Fly Yok Diyorsun Sunucuya Ne Kadarda Kötü Yorum Yapsanız BedWars Ekibi Olarak Sunucuyu Ayakta Tutacağız 2 Çocuklarla İşimiz Olmaz Kendin İnsan Olsaydın Bana Küfür Edip Kaçmazdın Kardeşim Yetki Vermedik Diye Şımarmayalım...Arkadaşlar benden size bir öneri ; Servere sakın girmeyin hatta ip'sini ip yerine bile yazmayın adamlar hile serbest diyor hile ile geliyoruz hile yasak diyorlar sonra çıkıyoruz serbest diyorlar sonra hile ile girdim tekrar en sonunda siz serbest dediniz dedim sonrada fly ve break aura yasak dediler bende tamam dedim glide açtım adamlar genede fly diyor böyle bi server olmaz olsun
hayır bide gm den item alıyorlar yakan kılıç tek atan kılıç felan alıyorlar yazıklar olsun.
Kısacası Servere Girmeyin.
Küfür etmedim ayrıca yetki versende vermesende umrumda değil speedway dışında başka bir mapte oynadık onda hile açtın ona bile diyon ki kurucuyum ister açarım ister kaparım sanane şimdi istediğin kadar kurucu ol serverini beğenmiyorum eğer biraz insanlık olsaydı sende serverine yetki için gelmediğimi anlardın hemde yetkili olsam rehber olup 5-10 kişi çağırabilirdim hemde ayakta tutacağız dediğin kendin oynarsın bi tek bide yetkililerin adamlar sadece yetki için gelmiş yektilerini alsan giderler hemde 3-4 kişi ilemi ayakta tutacaksınYorumun İçin Teşekkürler Sunucuda Sadece Speedway Mapinde Hile Serbestti Fakat Başka Map Oynarken Gelip Fly Yani Uçmaya Yarayan Hile İle Uçuyordun Sonra Hileli Mape Geçtik Fly ve BreakAura Gibi Hileler Zaten Spawnda Yazıyor Sana Diyorum Hileli Mapte Artık Fly ve BreakAura Yasak Bende Fly Yok Diyorsun Sunucuya Ne Kadarda Kötü Yorum Yapsanız BedWars Ekibi Olarak Sunucuyu Ayakta Tutacağız 2 Çocuklarla İşimiz Olmaz Kendin İnsan Olsaydın Bana Küfür Edip Kaçmazdın Kardeşim Yetki Vermedik Diye Şımarmayalım...
Ayrıca serverinizde moderator var saçma sapan yorum yapma diyorYorumun İçin Teşekkürler Sunucuda Sadece Speedway Mapinde Hile Serbestti Fakat Başka Map Oynarken Gelip Fly Yani Uçmaya Yarayan Hile İle Uçuyordun Sonra Hileli Mape Geçtik Fly ve BreakAura Gibi Hileler Zaten Spawnda Yazıyor Sana Diyorum Hileli Mapte Artık Fly ve BreakAura Yasak Bende Fly Yok Diyorsun Sunucuya Ne Kadarda Kötü Yorum Yapsanız BedWars Ekibi Olarak Sunucuyu Ayakta Tutacağız 2 Çocuklarla İşimiz Olmaz Kendin İnsan Olsaydın Bana Küfür Edip Kaçmazdın Kardeşim Yetki Vermedik Diye Şımarmayalım...
ben iTahaTR hatırladınmı. Tekrar karşılaştık.Küfür etmedim ayrıca yetki versende vermesende umrumda değil speedway dışında başka bir mapte oynadık onda hile açtın ona bile diyon ki kurucuyum ister açarım ister kaparım sanane şimdi istediğin kadar kurucu ol serverini beğenmiyorum eğer biraz insanlık olsaydı sende serverine yetki için gelmediğimi anlardın hemde yetkili olsam rehber olup 5-10 kişi çağırabilirdim hemde ayakta tutacağız dediğin kendin oynarsın bi tek bide yetkililerin adamlar sadece yetki için gelmiş yektilerini alsan giderler hemde 3-4 kişi ilemi ayakta tutacaksınkomiksin. Sen kaybettin...
Evet, Hatırladım.ben iTahaTR hatırladınmı. Tekrar karşılaştık.