beğen tuşu heykeli

• Konuyu başlatan denemedeneme123333
  • Başlangıç tarihi

PrintScreen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
deneme kardeşim sen bu heykeli daha doğrusu görüntü kirliliği şeyi yaptığında facebook'a beğen tuşu gelmemişti kardeş sen beğen tuşu hiç gördün mü hayatında ????????

benpat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kol ve el birleşimindeki yeri biraz aşşaya indirebilirsen güzel olurdu.

PrintScreen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeş sen hergünnü sayıyon mu bide kardeş bu oyuun yetenek işi haa 5. gün bunu yapmışsın haa 55. günde başka bi halt yapmışsın sen bu oyunu bırak yetenek yok

NumLock

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
deneme , sırf yaptığın şey beğenilmemiş diye direk ağızını bozmaya yelteniyorsun ayrıca 5. gününde olduğunun ve yaptığının güzel olmadığının madem farkındasın ya buraya koymicaksın yada eleştirilere açık olucaksın

D

denemedeneme123333

Ziyaretçi
kardeş sen hergünnü sayıyon mu bide kardeş bu oyuun yetenek işi haa 5. gün bunu yapmışsın haa 55. günde başka bi halt yapmışsın sen bu oyunu bırak yetenek yok
arkadaşım beğenmediysen açıkça söyle şimdi bana hakaret ettin ne kazandın.Sende insansın bende insanım 1kere kaza yaptım 2 kere yaptım git gide tekniğim gelişicek arkadaşım bu dünyada hatasız kul olmaz birdaha beğenmezsen beğenmedim diyebilirisin.

D

denemedeneme123333

Ziyaretçi
deneme , sırf yaptığın şey beğenilmemiş diye direk ağızını bozmaya yelteniyorsun ayrıca 5. gününde olduğunun ve yaptığının güzel olmadığının madem farkındasın ya buraya koymicaksın yada eleştirilere açık olucaksın
pardon sadece biraz olsun beğenilirdiye omuyodum birazbuna üzüldüm o yüzden biraz sinirliyim