Beğendiğim Sözler|Sizde Paylaşın!!

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sevgili yapmak çok saçma.
Bir kere masraflı ve bakımı zor. Ayrıca ömrü kısa, bağlanıp üzülüyorsun.
Sincap beslemek daha mantıklı.

Üşengeçliğin 5 Kural:

1-

Sevgilim bana biz aşkı meleklerden çaldık dese "haramdan hayır gelmez" der ve ilişkiyi o bitiririm.

Bugün kendimi google translate'de çevrilmiş yabancı sözcük kadar anlamsız hissediyorum.

Sen ofsayt bilen,pes oynamayı bilen kız istersen, o da dolma saran,ütü yapan erkek ister.

"Anne" diyip geçtiğimiz sihirli kelimede, Aile yöneticisi, Çalar Saat, Aşçı,Öğretmen,Dadı,Hemşire,Ütücü,Antrenör ve Psikolog var.

____________________________________________________________________________________________________

Seni sana anlatsam kim bu geri zekalı dersin.

Çevrem çok diyenlere kısa bir not:
10 tane 10 kuruş eşitti 1 lira eder,2 Tane 50 kuruş da.

3 Kenarı olana üçgen,
4 Kenarı olana dörtgen
başı kıçı ayrı
oynayana g*tgen denir!
Bakış açıları dar,
Kıç açıları geniştir,
Yani salladığınız Pıçak girer..

Hayatta parayla alınamayacak şeyler var mesela;
Ejderha .?

Bundan sonraki hayat felsefem;
arayanı ararım,soranı sorarım,seveni severim,unutanı unuturum,pıçaklanması gereken yerde pıçaklarım o kadar!!

_________________________________________________________________________________________

Vefa sadece bir semt adıymış ve dost dediğin BİM'de yoğurt markasıymış.

Çöpü dökmeden önce kedi olup olmadığını kontrol etmek için çöp kutusuna tekme atarım. Anlayacağın; gerilim yaşamam, yaşatırım.

__________________________________________________________________________________________________________

dışarı çıkmak istemiyorum ama evde de sıkılıyorum.insanları sevmiyorum ama yalnız kalınca da bunalıyorum.nasıl bir insanım ben de bilmiyorum..

_________________________________________________________________________________________________________________

Hayatımıza giren insanlar da aslında fotoğraflar gibiler. Ne kadar büyütürsek, o kadar düşüyor kaliteleri....

______________________________________________________________________________________

3G geliyor; GAR, GIŞ, GIYAMET.

Aşk mı? Oda ne ? Pıçaklanıyo mu?

Arkadaşlar daha çok varda neyse gerisini siz paylaşırsınız hadi sağlıcakla :)

_________________________________________________________________________________

Merhaba ben saçma salı. Ne tatilim var ne sendromum, bi günün ertesi bile değilim. Neden varım onu bile bilmiyorum evlat olsam sevilmem.
_________________________________________________________________________________

@quarizmat @Tario76 @TheACTr @Mnemonic @alhn @al1mert @aklıllıminecraft @KemalReis77 @Legendlord @Astrawar3 @craft_man (kilit için değil sohbet amaçlı) @aradabir007 @>>TheLegend<< @Excuted @bat34 @SearchTR @DotNet @ByMükemmeL @XXspider_yasinXX @DustBowl07 @S0REX @•ProNauth• @Æmmit @LegendofAnatolia @owen_1 @AtomTR @Zangow @Bkunkcu @Rocker_Cyborg @burnmealivetr
@probaba12
_________________________________________________________________________________________________________________
Aklıma geldikçe etiketlerim.

Son düzenleme:

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkamdan konuşanları takmıyorum çünkü köpekler tanımadıklarına havlar.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Geçen gün bilgisayara Minecraft yükledim. Açtım oyunu, dünya yaratma yeri çıktı. Yaratmak Allah'a mahsustur dedim ve oyunu kapadım.

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen gün durakta yerde 5 kuruş gördüm.Yerden aldım.Duraktakiler bana acıyan gözlerle bakıyordu ''5 kuruşa muhtaçmışım gibi''
Oysa bilmiyorlardı ki benim onu üstünde Atatürk resmi olduğu için aldığımı

Biri beni bilgisayar başında kesse ve ben can çekişirken "afjghljg" diye bassam tuşlara güldüğümü zannedip sallamayacaksınız.

basma,basma;
yav basma..
al kırdın!
kırdın..

Gelenin gideni aratmadigi tek yer Victoria Secret'tır.

Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"

parası olana RANGE ROVER!
parası olmayana GAME OVER!!!

Adrenalin = Çaya bandırılan bisküviyi erimesine saliseler varken çayın içinden çekmek ve bir sonraki biskuvide sınırı zorlamak

Sıkışıyorum,Öyleyse rar'ım

Victoria Secret mankenleri bizim olmayacağı gibi, Biscolata Starz adamlari da sizin olmayacak kızlar . Biz Bize Kaldık

Misafirlikte verilen çikolatayı yada şekeri yedikten sonra ambalajını nereye koyacağını şaşıran misafire acıdığım kadar kimseye acımıyorum.Çaresizlik budur.
Erkek: Ne kadar güzelsiniz.
Kız: Ne yazık ki ben sizin için aynı şeyi 'söyleyemeyeceğim'
Erkek: Öyleyse siz de benim yaptığımı yapın ; yalan söyleyin...

bırakın bu ayakları kaçınız çırılçıplak bedenler karşısında sadece gözlere baktınız ? sorsalar güya hepiniz aşıktınız...

-Kişilik testi %100 tutuyor :
Bir ormanda kayboldunuz. Bir kulübe gördünüz. Girdiniz. Küçük bir masanın üstünde meyveler var. Hangisini seçersiniz;
Elma
Portakal
Şeftali
Çilek
Armut
>
>
>
>
>
>
Elma; Siz elma seven birisiniz
Portakal; Siz portakal seven birisiniz
Şeftali; Siz şeftali seven birisiniz
Çilek; Siz çilek seven birisiniz
Armut; Siz armut seven birisiniz

""Gecenin bu saatinde onca açık göz varken.. kimsenin uykusuzluğu olamamak ne kötü....""

Bir insanın klavyesinde w,a,s,d tuşları silikse oyun hastası, rakamlar silikse muhasebeci, q,w silikse emodur.

Son düzenleme:

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
It is not the quantity but the quality of knowledge which determines the mind's dignity.

Ellery Channingdi galiba

Çevrem çok diyenlere kısa bir not:
10 tane 10 kuruş eşitti 1 lira eder,2 Tane 50 kuruş da.