Beğenemiyorum :(

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Eskiden Her Çektim Videoyu Koyardım Youtubeye Minecraft Farklı Falan Filan Ama Şimdi Çektiğim Hiçbir Videoyu Beğenemiyorum :( Neyi Çeksem Kalitesiz Geliyor Kararsız Olup Duruyorum :( Mesela WeAreDwarves Çektim Ama Videoyu Beğenmedi Kötü Gibi geldi sonra minecraft çektim onuda beğenmedim hiçbirşeyi beğenemiyorum eskiden böyle değildi :(

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem videolarını eğer cidden hiçbirini beğenmiyorsan bırak yükle gitsin. Sen sadece kontrol et videoun renderla falan ıvır zıvır kalanını izleyici sana söyler zaten şu eksik bu eksik diye.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem videolarını eğer cidden hiçbirini beğenmiyorsan bırak yükle gitsin. Sen sadece kontrol et videoun renderla falan ıvır zıvır kalanını izleyici sana söyler zaten şu eksik bu eksik diye.
ya eskiden ne çekeceğimi bilirdim hep modlu mc veya minecraft çekerdim ama son 1-2 aydır farklı oyunlar mı çeksem minecraft mı yoksa markiplier gibi falan mı olsam

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden Videolarına Özen Gösteriyormuşsun Yani İlk Başladıgında Heycanlı Ve Aceleciymişsin Gibi Şimdi Çek İzleyici Neyin Ne Oldugunu Söyler Sana :)

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden Videolarına Özen Gösteriyormuşsun Yani İlk Başladıgında Heycanlı Ve Aceleciymişsin Gibi Şimdi Çek İzleyici Neyin Ne Oldugunu Söyler Sana :)
O manada değil videolar kaliteli diyorlar ama ben kendi gözümde kalitesiz görüyorum markiplier enes Batur falan izliom sonra video cekiom ve rezalet bir video gibi gözüküyor gözümde :( ne çekeceğime de karar veremedim

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Onlardan Farkın Ne Sende İnsansın Onlarda Daha İyi Montajlar Yap Ve Komik Olmaya Çalış Zaten Yeter :)

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Onlardan Farkın Ne Sende İnsansın Onlarda Daha İyi Montajlar Yap Ve Komik Olmaya Çalış Zaten Yeter :)
Sağol :) arkadaşım bana sen komik değilsin diyor da büyük ihtimal değilim evde annem babam olunca sesim yukseltemiyorum videolarda nasıl insanları guldururum :(

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D HiçBir Videonu İzlemedim Vede Konu AÇınca Böyle Düşündüm Kusura Bakma Kanal Link Atarsan Bi Bakabilirim .s

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Sağol :) arkadaşım bana sen komik değilsin diyor da büyük ihtimal değilim evde annem babam olunca sesim yukseltemiyorum videolarda nasıl insanları guldururum :(
İnsanları güldürmek için kendini kasma bence kendin gibi olmalısın yoksa hiçbir şekilde komik olamazsın. Şu anda videolarını hiç görmedim bu yüzden daha detaylı bilgi veremiyorum.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanları güldürmek için kendini kasma bence kendin gibi olmalısın yoksa hiçbir şekilde komik olamazsın. Şu anda videolarını hiç görmedim bu yüzden daha detaylı bilgi veremiyorum.
:D HiçBir Videonu İzlemedim Vede Konu AÇınca Böyle Düşündüm Kusura Bakma Kanal Link Atarsan Bi Bakabilirim .s
Reizler video bu buyrun bundan önce 1 video daha var :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/komsumun-kafasina-yaptim-poop-in-my-soup.325044/