Beğenileşelim !

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Bugun de begenileselim :D
bi konu baslatin rasgele onun hakkinda konusalim ama herkes birbirinin yorumunu begensin boylece begenilesmis olucaz :lol:
ayni zamanda da burasi bi sohbet konusu olmus olucak (lnt olsun cok zekiyim)

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte mesela Sözde Müslümanlar her bir konuda diğer bir kişiyle diyalog kurarken Mesela YeniYıl'ı kutlamayanlar var .. Neymiş; Onlar bizim bayramlarmızı kutluyorlarda mı biz onların bayramını kutlayalım.. Ama kullandığı telefon ne ? Örnek veriyorum Iphone , Samsung ama sen onların telefonunu kullanıyorsun Ama demiyorsun ki Ben Müslümanların , kardeşlerimizin vs. yaptığı telefonları kullanıyım . En kabaca örneği ... Büyük ihyimalle uyarı alacağım ama yiende yazacağım .

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
İşte mesela Sözde Müslümanlar her bir konuda diğer bir kişiyle diyalog kurarken Mesela YeniYıl'ı kutlamayanlar var .. Neymiş; Onlar bizim bayramlarmızı kutluyorlarda mı biz onların bayramını kutlayalım.. Ama kullandığı telefon ne ? Örnek veriyorum Iphone , Samsung ama sen onların telefonunu kullanıyorsun Ama demiyorsun ki Ben Müslümanların , kardeşlerimizin vs. yaptığı telefonları kullanıyım . En kabaca örneği ... Büyük ihyimalle uyarı alacağım ama yiende yazacağım .
Senin bahsettigin sey kuranda da yaziyo zaten bunun icin uyari almazsin sanirim
kuranda da dini sadece isine gelenleri alip digerlerini yok sayanlarla ilgili bi ayet vardi

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Onların bayramlarını kutlamak onlara benzemek oluyor çünkü onların kültürü telefon onların kültürü değil. Müslümanlarda 0'ı buldu çarpmayı buldu? onlar çarpma kullandığında biz bir kuruş alsak giyecek donları kalmazdı.