Beklenen Konu Küçük Çocuklar Hakkında

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Belli bir sure önce açılan konu üzerinde konuşulmuştu bence tam olmadı bende birşeyler yazmak istedim.
Herkesin bildiği üzere interneti her yaşdan insan kullanana biliyor bununla beraber pek çok olumsuz sonuçlarla karşılaşıyoruz bunlardan biraz bahsedelim Küçük çocuklarda eziklik ve intikam duygusu olumsuz bir şekilde hadını bilmez tavırlar zeka geriligi bağımlılık gibi bir çok sorun..
Şimdi BFC nin videosuna "Abi beles lava var git netherden lav cek " tarzı bir yorum vardı bende karşı çıktım sonuc husran

Adam benden tel istiyo ben versem ne gibi bir sesle karsılasacagını bilmediği için. bunda bana abi diyen ... israfi arkadaş https://lh4.googleusercontent.com/-...576-no/544873_345209475547512_497579324_n.jpg yani durum belli artık internet forum youtube facebook skype vs. sosyal paylaşım siteleri bunun gibi yuzlerce abile dolup tasmış...

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence bir şekilde internete yaş kısıtlaması lazım ya +15 yada +13 yada +18 bunlardan biri getirilmeli şart

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bence bir şekilde internete yaş kısıtlaması lazım ya +15 yada +13 yada +18 bunlardan biri getirilmeli şart
Sen 10 yaşında İnternet Kullanmıyormuydun ? Artık 5 Yaşına Girenler Direk İnternette Nasıl Bir Engelleme Koymayı Düşünüyorsun :p

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen 10 yaşında İnternet Kullanmıyormuydun ? Artık 5 Yaşına Girenler Direk İnternette Nasıl Bir Engelleme Koymayı Düşünüyorsun :p
Herkese 1adet şifre vericekler o şifreleride tc kimlik numarasıyla alınacak girerken şifren ve tc kimlik numaranı girecen aynanda girincede 3saatlik internete o tc kimlik giremeyecektin :) ayrıca 13 yaşında 6yıl önce başladım ben

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Herkese 1adet şifre vericekler o şifreleride tc kimlik numarasıyla alınacak girerken şifren ve tc kimlik numaranı girecen aynanda girincede 3saatlik internete o tc kimlik giremeyecektin :) ayrıca 13 yaşında 6yıl önce başladım ben
Annesinin Tcsini Girer Nereden Bileceksin Yani Hiçbir Şekilde Çözülmez ve Yaş Sınırlaması Doğru Olmaz Çok Fazla Tepki Almayı Geçtim İnterneti Gerçekten Doğru Kullananlar Var

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Annesinin Tcsini Girer Nereden Bileceksin Yani Hiçbir Şekilde Çözülmez ve Yaş Sınırlaması Doğru Olmaz Çok Fazla Tepki Almayı Geçtim İnterneti Gerçekten Doğru Kullananlar Var
evet katılıyorum

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
doğum tarihlerini yalan yazabilirler. Örneğin atıyorum oyuna kaydolmak için 12 yaşında olman gerekiyo çocuk 9 yaşında yaşını yalan yazabilir. onu önlemek için tel no falan yazmaları gerekir fakat kimse telefonunu verip kendini tehlikeye atıp kaydolmak istemez bu yüzden bu imkansız.[DOUBLEPOST=1406931675,1406931601][/DOUBLEPOST]
üstteki mesajım gibi sanada diyorum kimse kendini tehlikeye atmak istemez.

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende böyle bir vaka ile karşılaştım Facebook'da adam hiçbir şey yokken gelmiş bana sövüyor.Tanımıyorumda istek attı ekledim adamın ilk attığı mesaj küfür baksan zaten fotoğraflara çocuk daha.Bencede kesinlikle bir yaş sınırlandırılması getirilmeli yada aileler çocuklarına interneti kullanmayı öğretmeli artık.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bende böyle bir vaka ile karşılaştım Facebook'da adam hiçbir şey yokken gelmiş bana sövüyor.Tanımıyorumda istek attı ekledim adamın ilk attığı mesaj küfür baksan zaten fotoğraflara çocuk daha.Bencede kesinlikle bir yaş sınırlandırılması getirilmeli yada aileler çocuklarına interneti kullanmayı öğretmeli artık.
ayn benim mucosoft diye bi arkadaş var durduk yere yarr(sonrasını çözün) okul çocuğu vb diye sataşıyor kavga ediyoruz sonra engelliyoruz tekrar barışyıroruz tekrar böyle oluo sinir hastası olacam ya. 16 yaşındayım dio bide gerçek yaşını yada psikolojik sorununu çözcem ben onun.

Bisa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben 10 yasinda kral oyundaydim :D[DOUBLEPOST=1406955140,1406954995][/DOUBLEPOST]
Ailelerin cahilligi cocugun onune bilgisayari koyuyorlar al baslarindan saviyorlar

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş Sınırlaması Getirilmiycek. Sizin Tek Yaptığınız Bunları Ciddiye Almak. Eğer Size Artistlik Yapıyosa. Kötü Söz Sahibinindir, Saol Yazın De gedin yaa. Siz Konustukça Onlar Daha Çok Sizi Asabileştirecek. Bırakın ne hali varsa görsün. Varsa Report Edin Blocklayın Yoksada Konusmayın Sussun allasen.