Belirli bir region içinde mesaj gönderme.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skriptle şöyle bir şey yapmak mümkün olabilirmi bir köylünün 2 blok yanına yaklaştığımızda bize bir mesaj göndericek örneğin "gel vatandaş gel" gibi yapabilirseniz burda bana iletirseniz memnun olurum ayrıca, şu commandblockla api si varmı varsa verirmisiniz.?

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapabilirsin. Köylüyü yarat etrafını 3x3 "/region define" koylu yap sonra yazdıığım skripti kullan olacaktır.
PHP:
on region enter:
    region contains {koylu.%world%}
    message "&bGeel Vatandaş Gelll.."

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
teşekkürler[DOUBLEPOST=1420378188,1420378085][/DOUBLEPOST]peki region içinde nasıl sürekli göndermesini yaparız?

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
while ile yapabilirsin. Örn. oyuncu şunu yapana kadar message "&aGel vatandaş gelll!"

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript'e zerra kadar gerek yok. 1 Command block işini çözer.

/tellraw @a[r=20] {"text":"","extra":[{"text":"AAA Satisi yapilmaktadir. Bilgi icin tikla","color":"dark_red","bold":"true","italic":"true","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/say AAA ile BBB yapabilirsin."}}]}

birde üstüne güneş paneli koyarsan günde 1 kez yapılır.

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Bu skript' regiondan çoktığımızda da işe yaramıyo dimi ? Örneğin 9x9 luk bi alan yaptım, adam oraya girdi mesaj ona bir kere gelecek, çıktı mesaj gelmeyecek ? Doğrumudur ?[DOUBLEPOST=1420395315,1420395209][/DOUBLEPOST]
Peki ben örneğin plotworld de yaptım köylüyü, orası world olsada bişi olmaz değilmi ? Birde mesaj ona /msg olarak mı geliyor ?
Bu skript köylünün bulunduğu yerde işe yarar.doğrudur. "Peki ben örneğin plotworld de yaptım köylüyü, orası world olsada bişi olmaz değilmi " demişsin orası %world% kalırsa farketmez. mesaj /msg olarak değil direk gidiyor.