belirli bir şeyi yazdığında aynı şeyi birdaha yazamaması

GemeModeOn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
chata yt tagı youtube tagı abone youtuber tagı
şeyleri yazan kişi birdaha yazmaya kalkarsa uyarısın ve 5dk bu kelimeleri yazamasın

cank00

Tasarımcı ⚜️[Cank00] ⚜️Grapichs
En iyi cevaplar
0
SpamChati Tercih Ederim Yükle
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

R3tro

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkili kişilerin etkilenmemesini istiyorsan "chat.bypass" yetkisi eklemelisin.
Kod:
on chat:
    if {yt.konuşamaz.%player%} is set:
        cancel event
        send "&cChate yasaklı kelime yazdığın için 5 dakika konuşamazsın!" to player
    else:
        if message contains "yt tagı" or "youtube tagı" or "abone":
            if player doesn't have permission "chat.bypass":
                send "&cChate yasaklı kelime yazdığın için 5 dakika konuşamazsın!" to player
                set {yt.konuşamaz.%player%} to true
                wait 5 minutes
                delete {yt.konuşamaz.%player%}

GemeModeOn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
güzel hoşta uyarıyı veriyor chat kapalı ama youtuber adımları yükleniyor
PHP:
on chat:
    message contains "yt tagı" or "youtube tagı" or "abone" or "youtuber tagı":
        wait 1 seconds
        execute console command "/msg %player% &fYou&cTuber &eAdımları yükleniyor."
        wait 1 seconds
        execute console command "/msg %player% &fYou&cTuber &eAdımları yükleniyor.."
        wait 1 seconds
        execute console command "/msg %player% &fYou&cTuber &eAdımları yükleniyor..."
        wait 1 seconds
        execute console command "/msg %player% &6Bilgi &fYou&cTuber &eTagını almak için yapman gereken"
        execute console command "/msg %player% &c1&8. &bÖncelikle server tanıtım videosu çekmelisin"
        execute console command "/msg %player% &e2&8. &bEğer tanıtım videon 250+ izlenirse"
        execute console command "/msg %player% &e3&8. &bBize skyp()tan ulaşmalısın"
        execute console command "/msg %player% &64&8. &bBize skyptan video linkini atman gerek"
        execute console command "/msg %player% &65&8. &bEğer beğenirsek ve video 250+ izlenmiş olursa Youtuber tagın verilir"
        execute console command "/msg %player% &eİyi oyunlar"
bunla spam yapabilirler yt tagı yazdıktan sonra birdaha yazınca 5dk o kelimeyi yazamasın şimdiden teşekkürler