Ben Ahmet

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Ahmet Müzik Dinlemek ve Bilgisayarda Oyun Oynamayaktan Hoşlanırım Yaşım 15 Evde Tek Başıma Kaldığımda ''Evde Tek Başına 4'' Filmini İzliyerek Camdan Aşşağı Elime Ne Gelirse Fırlatmak Karete Filmleri İzleyip Misafir Çocuğunu Çaktırmadan Dövmek Çeşitli Huylarım Bu Arada Korku Filmlerini Severim Öneriniz Varsa Lütfen Yazın Bana Kendinizi Tanıtın Konuşalım Kaynaşalım :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgelmişsin kardeşim. Sana "Cevapsız Arama" serisini öneririm. Veya "Elm Sokağı" serisi, olmadı "13.cuma" filmlerini öneririm.

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Cevapsız Arama'' filmini izlemiştim güzel film fakat ''Elm Sokağı ve ''13.cuma'' filmlerini izlemedim. yakın zamanda izlerim hayatım film benim :) yardımcı olduğun için teşekkürler. :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende Yunus Emre sana filim değilde dizi olarak Super Natural'i öneririm türü korkudur ve gayet de güzeldir :)

AbdullahS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aramıza Hoş geldin Ahmet Bende Abdullah :) Korku filmleri olarak Türk Koku filmlerini önerebilirim. Dabbe,Elncin vb.

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Yunus Emre sana filim değilde dizi olarak Super Natural'i öneririm türü korkudur ve gayet de güzeldir :)
Hemen bakıyorum önerin için teşekkürler :) Yunus Emre okul tiyatrosunda onun rolünü oynamıştım :D
Bende serdar :D

I like Tapatalk
Memun oldum bende Ahmet
Aramıza Hoş geldin Ahmet Bende Abdullah :) Korku filmleri olarak Türk Koku filmlerini önerebilirim. Dabbe,Elncin vb.
Dabbe,Elcin vb. Türk korku filmlerinin çoğunu izledim bir tek sanırım Semo muydu öyle bir film vardı onun serisini izlemedim :) Abdullah tanıştığımıza memnun oldum.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hemen bakıyorum önerin için teşekkürler :) Yunus Emre okul tiyatrosunda onun rolünü oynamıştım :D

Memun oldum bende Ahmet

Dabbe,Elcin vb. Türk korku filmlerinin çoğunu izledim bir tek sanırım Semo muydu öyle bir film vardı onun serisini izlemedim :) Abdullah tanıştığımıza memnun oldum.
:lol:
Super Natural istersen sana dizi sitesini vereyim onun gibi bir sürü dizi var istediğini izlersin :D