Ben AhmetMelihTR.

Benim Hakkımda Daha Çok Bilgi Bilmek istermisiniz?

• evet :)

Kullanılan: 6 100.0%
  • hayır ):

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba Ben ahmetmelihtr bu forumda çoğu kişi tanır fakat tanımayanlarda var, ben bu foruma 29 mart 2012 de katıldım aslında daha önceden biliyordum fakat kayıt olmamıştım. minecraft a gelirse, bukkit ve pluginleri tanımadan önce bir serverim vardı hamachi eski arkadaşlarımda o serverdeydi ilk serverimdeki pluginler youtubeden bulduğum hazır plugin paketi idi 50 60 tane plugin vardı fakat authme plugini yoktu zaten authme nin a sını bile bilmiyordum daha sonra world guard world edit öğrendim geliştim fakat bu zaman içerisinde hiç kimse yardım etmedi bana daha sonra geliştim geliştim ve "ahmetmelihtr plugin paketi snowtiger in pluginpaketinden kullandım" mı neydi bu plugin paketinde 2 tane grup vardı oyuncu ve yönetim ekibi güzel bir plugin paketi idi sonrdan bildiğiniz yeni plugin paketlerini çıkardım.ben minecrafttan önce şimdi kötü oyun dediğim oyunları oynuyordum herkes bu oyunları oynamıştır (metin2,knight online,counter-strike vb) , metin2 de ben 33 level oldum ve türk ü bıraktım sonra pvp server kurma işlerine başladım serverfileslerden yararlanıp 6 tane server kurdum hamachi, knight onlinede 40 level oldum 2-3 pvp serverde oynayıp bıraktım , counter-strike de 1.5 oynadım sonra 1.6 o arada 1.6 da çok geliştim sonra source oynadım özellikle zombie espace mako reactor mapı , bir sıra hile işleri ilede uraştım botnet ler ddos lar site açıkları bulma felan fakat sonra bıraktım.

İlgi Alanlarım :

- Video Edit
- Oyunlar
- PhotoShop
- 4d,3d Efekli Yazilar Yazmak
- Çeşitli Hileler
- Program Yapmak

Minecraft :

- Plugin Yapmak,Java (%21)
- Plugin Paketi Yapmak (%64)
- Minecraft Bilgileri (%85)
- Plugin Edit (%90)
- Plugin Isimleri,Bilgileri (%40)

minecraft bilgilerimde % leri az bulabilirsiniz plugin bilgilerinin %40 olmasının sebebi bukkit.org dan baksanız 20.000 bin tane plugin var bunlardan kaçını bilmek gerekir? bilsem bilsem 400 tane etmez herkezde böyledir kimse %90 , %80 Diyemez , Plugin paketleri yapmak %64 olmasının sebebi skyblock,tf2,sg,tekkit plugin paketlerimin olmamasıdır.

Son düzenleme: