Ben Bölye Modemi *****

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modemimizin şifresine falan bakıyım dedim ve ne gördüm... hiçbir şey. Modemin arkasında sadece logo var.
hiçbir tarafında öyle bir şey yok. (şifre falan)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Modemin arkasıda mini bi tuş bulunur,ağa bağlanmaya çalış şifre girme yerigelince o tuşa bas

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modemin wifi sifresini bilmiyorsan kablo ile baglan. Arayuz e girmek icin kullanman gereken sifre ttnet modemiyse kullanici adi admin sifre ttnet tir eger degilse admin admin dir oda olmassa arayuz sifresi deismisdir bi igne almodemin arkasindaki reset yazan delige sok tusa bas 4 5 sn kadar modem kapanip acilcak acilinca tekrar arayuze girmeyi dene usteki sifrelerle :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Googleye Modem Markanı Ve Modelini Yazarak Mevcut Şifreni Bulabilirsin Değiştirmediysen En Sağlıklı Olanı Şifreyi Bulup Modemi Resetlemek Ancak Bu Sefer Bağlantı Bilgilerinde Silinir Onları Bilmiyorsan İnternet Bağlantısı Sağlayamazsın Örn: reloven@ttnet şifre 0212 645 ** ** Gibi.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modemin wifi sifresini bilmiyorsan kablo ile baglan. Arayuz e girmek icin kullanman gereken sifre ttnet modemiyse kullanici adi admin sifre ttnet tir eger degilse admin admin dir oda olmassa arayuz sifresi deismisdir bi igne almodemin arkasindaki reset yazan delige sok tusa bas 4 5 sn kadar modem kapanip acilcak acilinca tekrar arayuze girmeyi dene usteki sifrelerle :)
Yo benimki öyle değildi.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alp sendeki modem normal kullanicilarin kullanmasi icin satilmio :)
Bana ne modem çok önemli olm. :D
Millet sonra DDOS filan atıyor evden en küçük olayda reset atıyorsunuz siz. :D
Bana işlemiyo. :D
Az para verin anasını satayım telefona 2000 Lira verip modeme 400-500 Lira veremeyen adamın alnından öperim.