Ben DarkRoster

DarkRoster

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben DarkRoster
Bilgisayar hayatıma 8 yaşından itibaren başladım sadece küçük flash oyun sitelerine girip oyunlar oynuyordum.9 10 yaşıma geldiğimde 3 boyutlu güzel oyunlara geçtim 11 yaşımda oyunlar acaba nasıl yapılıyor diye merak ettim.12 yaşımda Html öğrenmeye başladım yaklaşık 1 2 haftada html'i bitirdim zaten öyle çok zor bir değildir html.Daha sonrada css'e başladım fakat fazla vakit ayıramadığım için birkaç koddan fazlasına geçemedim.Daha sonradan programlama denen bir şey öğrendim ve araştırmaya başladım tonlarca bilgi vardır bunun hakkında.Öğrenmeye c++ ile başladım buna yaklaşık 1 ayımı harcadım ve nerdeyse hergün 1 2 saaat çalışıyordum.Yaşım daha 14 olduğundan kafam büyük abilere göre biraz daha zor alıyordu o yüzden ancak %50 %60 lık bir yol katedebildim.Bunun yaklaşık %40 %50 sini uygulamaya geçirebilir durumdayım.Bir programlamacı tanıdığım c++'ın artık yavaş yavaş eskidiğini c# öğrenirsem iyi olucağını söyledi ve bende merakla başladım yine klasik Hello World ile başladım.Ordan int lere falan geçtim derken bu dildede %20 %30 luk bir yol katedebildim fakat fazla vakit ayıramadım çünkü sbs vardı.Daha sonradan oyun motorlarına merak sardım.birçok oyun motorunu inceledim CryEngine,Unity 3D,Game Maker,Rpg Maker,Construct 2,Unreal Engine gibi.Minecraftlada 6.sınıfta tanıştım şu an 8.sınıftayım ve hayla oynuyorum minecraft'ım premium.İd:furkansen26.Elimden geldiğince küçük oyunlar yapıyo ve tutorial'lar izliyorum benden bu kadar okuyanlar ve okumayanlar sağolun :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Belirtmemiş ama galiba aynı zamanda yazar, direk romana başlamış :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hoşgeldin ,c++ bildiğine göre game makerda da ilerlemişsindir. ben 7 e gidiyorum. Belki beraber game maker ile oyunlar yapabiliriz ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin ,c++ bildiğine göre game makerda da ilerlemişsindir. ben 7 e gidiyorum. Belki beraber game maker ile oyunlar yapabiliriz ?
7. Sınıftayken benimde hayalim oydu çok mükemmel bir oyun tasarlamıştım aklımda :D
Şimdi bilgisayar bölümü öğrencisi olduğum halde bırak oyunu inti floatı stringi bildiğime şükrediyorum :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Programlamaya küçükken başlayacaksın sonra unuttum desen bile bi muhhamed mastar videosu yeter hatırlamaya :)