Ben de Bir İsim Dönüşümüne Gireyim Dedim

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet!

@ZorinTR 'nin konusu gözüme takıldı da, acaba ben de kullanıcı adımı köklü bir değişikliğe uğratsam mı diye düşündüm. (Minecraft nick değiştirme özelliğinin geleceği haberi olmasaydı böyle bir şey düşünmezdim herhalde.).

Önerilerinizi almak için konu açtım. Nickname önerilerinizi bekliyorum.

Unutmayalım ki bu nick tüm hesaplarımda bundan sonra kullanacağım nick olacaktır. Minecraft / MinecraftTürk / Diğer Forumlar / Diğer Siteler / vs. vs.

Dip Not: Nickname Generator'da "Dottie" çıktı.

Son düzenleme:

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç gündür benimde aklıma takılıyordu. OrllandO, OrllandO. Bir youtube kanalı açmaya çalışsan YOK. Bir şeyde ismini belirtmeye çalışsan keko gibi duruyor. Daha çok kendini ifade eden bir isim bulmalısın bence ^^

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Benim ismim belli xEonTR. Kanal açarsam [X]PlaysEverything. Her oyunda adım xEonTR olabilir. Fakat senin ismin böyle kalsnı ya. Hoşuma gidiyor :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş nickin ama daha değişik ilginç birşeyler yapabilirsin ben bi forumda laptop arası köfte diye nick görmüştüm benim nick ile her şey yapabilirsin mesela lokanta açsan açarsın agfhagdgahd :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peeh 77 den bir düşüğü yetmiş altı , ozmn benim 1 puan daha yetenekli felan mı olmam gerekiyor ? Anlamadım valla @Tario76 :D

Neyse bence ismin hoş duruyor ben beğendim amma karar senin :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğurlu sayılar 76,06 :D
Nuuu. 4 milimle kaçırmak nedir :D[Edit: Çaktırma 06 nın milim olmadığını yeni farkettim .-.] , Neyse sohbet alanına yine döndürmeyelim , her mesajımda sohbet oluşuyor benim sayemde konu kapanıyor :D

Son düzenleme: