Ben Döndüm Millet KRHN/Schaffer79

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selam millet, nasılsınız ya? Uzun bir süredir görüşmüyoruz değil mi koskoca 1 sene, beni eski kullanıcı adımla tanıyanlar kesin vardır hala baya dağılmış tabi gördüğüm kadarıyla bizim tayfa. Yapan da adımla primini de yapmış yokluğumda, kullanılmışız bildiğin :D Bu konuda biraz kendimden bahsedeceğim birçok tanımadığım kişi gördüm forumda Java ile uğraştığından emin olduğum kişilerin ismini etiket olarak ekleyeceğim özellikle tanışmak istediğim ve tanıdığım ve selam vermek istediğim isimler de mevcut. O zaman tanımayanlara tanıtayım kendimi.

Selamlar, ben şu namı değer "KRHN" olan arkadaş. 17 yaşında (16 yazdığına bakma gün alıyorum) lise son öğrencisiyim. İlgilendiğim alanlara gelirsem çocukluğum yazılımlarla geçti diyebilirim, ilk programımı 9 yaşında "Lua" ile yazdığım günü asla unutamam. Uzun bir süredir Lua ile vakit geçirmesem bile kendimi şu an başına geçsem 2 boyutlu bir oyun yapacak kadar iyi görüyorum. Bir kaç yıl önce C++ ve C ile çok yakındım fakat işime yaramaması sebebiyle (Oyun yapacak halimiz yok ya) Java ve C#'a yöneldim. Yazılım konusunda ciddi bir vakit harcadım ve şu an bilmediğim (Temelini) neredeyse herhangi bir dil yok demem yanlış olmaz. PHP, Ruby, D gibi dilleri hayatımda sayılı defa kullansam fena olmayan site/programlar oluşturacak bilgim var. Yazılım dışında uğraştığım şeyler arasında balık tutmak var, eskiden YouTube'a 2011 sanırsam balık tutarken ufak bir video koymuştum duruyor mu bilmiyorum bir atışta 6 tane istavrit çekmiştim hani bu işle ilgileniyorsanız herhangi bir konuda yardım edebilirim ayda minimum 4-5 kez balık tutmaya boğaza gider eve getirir yeriz ailecek. Özel hayatımdan da pek bahsetmeye gerek duymuyorum.

Etiketler
@Dantero @Leqo @Dpelqpleq @Cissoid ComputerCraft'cı @Admicos @bydemir06

Son düzenleme:

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hoş bulduk arkadaşlar da ne bu ego ya Burak Hoca (@CoffeeBeat) ile karıştırdınız galiba, işinde en yumuşak samimi bendim yanlış tanımışsınız beni ya :D Ben yatayım buralar dolsun yarın teker teker cevaplayacağım hepinizi arkadaşlar.

Oq. (Geldi yine egoist :ban:)
(onkarakter)
Canım iki gün olmuş foruma üye olduğun da ben 1 yıldır yokum nasıl böyle bir tespit yaptın :D
Hoşgeldin.
/ban KRHN reason ego
Aynı şeyi sana da diyorum üzüyorsunuz beni ya, destek olun az :D
Selam Hocam İyiyiz Sen Nasılsın Hoşgeldin Bu Arada ^^ :)
Bende iyiyim ne olsun, hoş bulduk.
Hoşgeldin Bi Yerden Hatırlıyorum Seni
Bende seni hatırlıyorum bir yerden :D
Efsane Geri Döndü :) Sahalara Geri Dönmeni Bekliyorum :aşık:
Dönmezsem adam değilim merak etme :D
Aha etiketlenmişim :D

Neyse boşveriyim yani pek şey etmiyorum ama işte yani öyle.
Deme öyle Admicos Bey :D