Ben Enfalx

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Forumda yeni sayılmam ama bu konuyu açmak için biraz fazla "eskiyim" sanırsam :).
Kısaca kendimi tanıtayım:
Enfalx ismini kullanıyorum(internette genellikle ismimi kullanmam.)
Minecraftı 3-4 yıldır oynuyorum.
İlgi alanım: Redstone (Her ne kadar acemi olsam da :p.).
Biraz PBP (PİC BASİC PRO) bilgim vardır.Kullanan varsa yardımcı olabilirim :).
Hobilerim:Çocukluğumdan beri bilim adamı olmak isteyen biri olarak şu anda fizik okumayı düşünüyorum.Matematik ve fizik ile ilgileniyorum.
Asal sayılar da hoşuma gidiyor ^_^.

Kısacası bu kadar sizleri de tanımak isterim :).

TheCarrotDairy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben de ismini "TheCarrotDairy" koyan bir forum üyesiyim. Yeni görünebilirim ama forumda uzun süredir bulunuyorum (Yan hesap).
İlgi Alanım: Bukkit (Biraz acemiyim ama gelişmeye çalışıyorum)
Buraya daha fazla kişisel bilgi yazmayı düşünmüyorum, çünkü kim olduğumla ilgili açık vermek istemem ^_^

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de LSSJ Broly :D Çok kavgacı birisiyimdir. İlgi alanım: Dragon Ball Z, Five Nights at Freddy's 1 ve 2 :)

Yan hesaplarımı ifşa etmek istemiyorum, 3 tane var. (Bununla beraber toplam 4 hesap var yani) 2 tanesi belli zaten. Sonuncuyu banlanırsam diye saklıyorum.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Seni hatırlıyorum bir kaç sunucuda denk gelmiştik sanırım, Ensarx ve sen vardın diye hatırlıyorum.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Matematikte en sevdiğin konu nedir? Benim favori konularım Fonksiyonlar ve Analitik Geometri. En sevdiği fizik konusuda Elektromanyetizma dır.

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni hatırlıyorum bir kaç sunucuda denk gelmiştik sanırım, Ensarx ve sen vardın diye hatırlıyorum.
Ensarx ikizim ancak beraber oynamayalı yıllar oldu sen nereden hatırlıyorsun acaba?
Merhaba,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
te en sevdiğin konu nedir? Benim favori konularım Fonksiyonlar ve Analitik Geometri. En sevdiği fizik konusuda Elektromanyetizma dır.
Fizikte benim de en sevdiğim konu elektromanyetizmadır :).
de ise fonksiyonlar,geometri,kümeler...Aslında
de o kadar çok konu var ki...

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba Enfalx foruma hoş geldin diyebilmek isterdimde yeni gelmemişsin anlaşılan :)