- En iyi cevaplar
- 7
vienicome eyiydi s:
Bende imzanı bir süre boyunca "-Vienicome" ile değiştir.Eskiden JaglJugerSBra'yı yazamazlardı bu bir ilk oldu![]()
Yapma, ben nerdeyse kayıt olduğumdan beri aynı profil resmini, aynı adı kullanıyorum. Tanındığın gibi kal bence.Bende ismimi FatalDeath yapacam önerileriniz nedir![]()
Çok alıntı ve fazla basitdivienicome eyiydi s:
Yok yav tanıyan tanır sorun olmazBende imzanı bir süre boyunca "-Vienicome" ile değiştir.
Bu isim ve benzerleri pek çok forumda kullanılıyor^^ Orjinal bir isim lazım^^Yapma, ben nerdeyse kayıt olduğumdan beri aynı profil resmini, aynı adı kullanıyorum. Tanındığın gibi kal bence.
İlk eski lanet nikim 1 sonra JaglJugerSBra'ya terfi ettim 2, Mnemonic'i bir süre kullandım 3, uzun süre Vienicome 4 buda 5. nikimPolka bilmemne
kaç nick değiştirdiniz söyleyebilir misiniz ?
İlk niki ben değiştirdim hayurdurModa başlangıcı sergun beyadam moda yapıyor biz haylaYok (Kalıcı Yasaklanma)
![]()
sorry ben en iyisi sergunu nick çaldığı için elini kesem sağ eli çaldıysa sağ elini sol ile çalmışsa sol elini kesek ben pek sağ elini kesmek istemem ama neyseİlk niki ben değiştirdim hayurdur![]()
ilk nikin hangisiydi yazmamışsınİlk eski lanet nikim 1 sonra JaglJugerSBra'ya terfi ettim 2,
Ya öh insan direk eklermi videoyu kaldır uyarı alıcaksınİsmini googlede arattım ve...
Whoah ilk defa yazabildi biri@Polkarakuralşutakatukalarıtakatukacıya yazdım işte birde zor diyor phew![]()
İlk nikimi boşver ;(ilk nikin hangisiydi yazmamışsın
ilk nikin jagl bilmemne mi yoksa ?