Ben Kemal

Prof. Kemal Sinir

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ben @Prof. Kemal Sinir adım Kemal ama soy ismim Sinir değil :D ayrıca profesörde değilim sadece icatlara ve matematiğe çok meraklıyım burayı takip ediyodum ama üye değildim soyismimi niçin sinir yaptım çünkü Zihni Siniri çok seviyorum çok komik icatlar yapıyo :yıkıl: yaşıma göre olgun olduğumu söylerler 12 yaşındayım şimdilik bu kadar birsüre burada takılmak istedim :şapka: bu arada @MegaCrafter i
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sorusu çözerken görmüştüm şunun nasıl olduğunu anlatırmısın? Teşekkür ederim

tumblr_mkdymqcJet1rjcfxro1_500.gif

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Sonsuz çikolata :D. Formülünü anlatır mısınız sayın profesörüm.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Bunun gibi sorularda şöyle bir olay var: Yerleri değişince ve sen bir parça alınca sanki çikolata hala aynı gibi duruyor. Ama yeni çikolatanın boyunu ölçersen ilk halindekinden biraz daha küçük olduğunu görürsün. Sonuç olarak sen çikolatayı bir parça halinde değil de diğer parçaları küçülterek aldığın için sanki hiç değişmemiş ilizyonunu oluşturuyor.

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Hoş geldiniz, muhteşem icatlar yapmanız dileğiyle. Yeni üyelere özel çayımızı içmeyi unutmayın. :cay:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Böyle bireyleri görmek insanı biraz da olsa mutlu ediyor. Meraklı, araştırmacı falan ne bileyim. Hep böyle devam et sen, merak ettiğin şeyler olursa sorarsın rahat rahat.

(Sataşan olursa söyle ben hallederim.) B)

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Her bir cikolata barinin hacmi azaliyor artan madde boşta kaliyor. Bilimsel bişi degil.

:ninca: