Ben kimim öğrenmek isteyenlere

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu konuya girince boy pos okul falan beklemeyin aslında beklemezsinizde neyse ben konuya geçiyim
BEN KİMİMlında)

Adımı bilen biliyordur eski nickimden anlarsınız :D

Oynadığım oyunlar: Call of Duty serisi, Crysis 2, Wolfteam(öylesine indirdim) , SKILL 2, Warframe, Fifa serisi,Pes serisi, NFS serisi, Counter Strike serisi, S2 son silah, Minecraft, Cube World, Dethroned(sadece 2 dakika oynadım :D) , Americas Army: Proving grounds falan filan, Fallen Eart, TF2, Blackshot, Drakensang vb. bi 30 oyun daha varda küçük onları boşverin

Neleri severim sevmem: Sohbet etmeyi sevmem, dışarı çıkmayı sevmem, yağmuru sevmem ama yağmurlu havada dışarda olmayı severim, Bilgisayar oyunlarını severim,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dersi, Türkçe dersinden nefret ederim, Basketbol oynuyordum eskiden ama hoca yüzünden bıraktım --_--

En sevdiğim anlar: Call Of Duty survivalde 25. seviyede ard arda 20 adamı bıçaktan geçirmek :D

Diğer gereksiz şeyler:
Okulda çok fazla adam dövdüm eskiden ama şimdi dövmüyorum yapmak zor geliyo :D
Arkadaşları gıcık etmeyi severim
Okulda bir iki kişi dışında beni tınlayan yok kavga anlarında hariç herkes benden ayırmamı bekler gibi :D
Dershaneyi sevmem ama gidince bitmesini istemem çünkü telefonda level atlıyorum orda :D
Telefonum android olmamamasına rağmen 150 oyun var :D
Ve o oyunlardan sadece 4 tanesini falan oynuyorum
Tabletim var ama bir işe yaramıyor
Yemek yemeyi severim

Neyse bu kadar yeter aklıma geldikçe yazarım
Steamdan eklemek isteyenler: ShouldToBe yada Callofmega ikisinden biri olması lazım

2

Son düzenleme:

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"BEN KİMİMm extra görünmez notBen beni bu kadar basit aslında)"

Görünüyor :) Bu arada yazını okurken güldüm memnun oldum tanıştığıma bende fatih.