Ben Kimim ? Rayandu'nun gizemi ve sırrı.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Benim adım Rayandu. Gerçek ismimi kullanmam. Bütün internet hayatında Rayandu olarak tanınırım ve bu asla değişmeyecek. 16 yaşındayım ve Lise 2 ye gidiyorum. PC başından kalkmam ama kesinlikle asosyal değilim. Aşırı derecede sosyalimdir ve asosyalleri sosyal bir kişi yapmaktan memnun olurum ve zevk alırım.

Siyah saçlı, siyah gözlü, esmer tenli 1.75 boylarında 69 kilo gibi fiziksel özelliklerim. Doğuştan gelen bir hastalık olan miyop adlı göz hastalığına sahibim ve uzağı net göremiyorum. 20 yaşına kadar artacağı için şu anda her 2 gözümde 3,50 numaralara sahip. 18 yaşında Lazer tedavisi olmayı planlıyorum Allah izin verirse :)

7 yaşından itibaren interneti evime aldım. İlk oyunum bütün pc lerde olan pinball oyunu idi.
O zamanlar maddi durumumuz kötü nün altı denebilecek kadar altlardaydı. Çok zorla bir internetim ve laptopum olmuştu. Ekran kartı 512 mb diye ne kadar sevinirdim anlatamam. Her gece bunun hayaliyle yatardım. Benim 512mb PC'm var diye. Tabi o zamanlar donanım bilgisi 0 dı. Sabaha öle bir zevkle kalkardım ki o pinball oyununu oynayacağım diye.
O zamanlar öğretmenin söylediği kaynak kitapları alamaz arkadaşımdan bakardım. O da arada baktırmazdı. O zamanlar dayak vardı. Öğretmen bir güzel döverdi bende ağlardım :(

o zamanların oyunu gta 2 y di. Arkadaşlarım çok güzel oynardı bende "Keşke bende o oyunu oynayabilsem" diye dolu gözlerle bakardım.
Arkadaşımdan o oyunu istediğimde vermezlerdi ve döverlerdi. Yine ağlardım.
10 yaşıma girdiğimde yine maddi durumumuz kötüydü Ordan burdan oyun çıkardı ve
crack ne demek bilmezdim. Adını hatırlayamadığım bir oyunu isterdim. O da olmazdı. En büyük moral kaynağım ve ihtiyacım olacak oyun oynayamıyordum. Günler öle geçti. Derslerimde kötü olurdu.

12 yaşıma girdiğimde maddi durumumuz ortaydı. Sağlam bir pcm vardı. Hazır almıştık 1200 tl ye. 1 gb HD 4650 ekran kartlı bir bilgisayarım olmuştu ve o zamanlar dünyanın en mutlu insanı bendim. Derslerim de düzelmişti.
14 yaşımda hayatımın oyunu olucak MC ile tanıştım. Çok eğlenirdim ilk zamanlarında mc nin. Bu mağara nereye kadar devam ediyor ? Ne kadar derin ? Derinlerde ne tür yaratıklar var ? daha nelerle karşılaşacağım ? gibi sorularla oyunun içine dalardım. Sonra bir HungerGames serverında tamamen ün yaptım ve nickim Rayandu olarak oyun hayatına ilk adımı atmıştım!

sonra server kapandı ve bende bu forumu buldum. Adımı tabikide asla değiştirmeyeceğim rayandu06 olarak yaptım. Bura ile ilgili çok bilgi alışverişi yaptım. İnternet hayatını o yaşlarda tamamen kavradım.

15 yaşıma geldiğimde ise artık herşeyi kavramıştım. Gerek okulda seviliyordum gerek oyunlarımı güzel ve rahatça oynuyordum ve maddi durumumuz düzelmişti. Çok sağlam bir PC topladım. Ve zaten şu an o pc yi kullanıyorum. Gerek internet hayatında gerek okulda gerek başka reel yerlerde el üstünde tutulup çok sevildim.

Tabi 1 sene önce yani 15 yaşımda dışarısı serserisiyle doluydu. Herkes kendini savunma eğitimi alıyordu. Karete den tutun boks a kadar herkes bir şey biliyordu. Benim de herkes gibi öğrenmem şarttı. Ama ben ne karete ne boks istemedim. Bambaşka bir şey istiyordum. Karete boks herkes tarafından en çok bilinen ve sadece tekme ve yumruğa dayalı bir sporlar olduğundan sevmiyordum.

Evet burda hobilerim devreye giriyor. Amerikan güreşi denilen WWE yi hiç kaçırmadan izlerim. Bu yüzden WWE eğitimi veren bir yer türkiyede araştırdım bulamadım. Türkiyede yokmuş anladığım kadarıyla. Adından da belli zaten amerikan güreşi.

İnternette yabancı arkadaşlarımın sayısı fazlaydı. Sanırım yavaş yavaş türkiyeye de gelicek bu eğitim reel olarak.
2.Hobim burda devreye girer: İngilizce yi çok severim ve ağız yapım bir ingiliz aksanı için çok uygun bu yüzden ingilizce konuşabiliyor ve şarkı söyleyebiliyorum.

Yabancı arkadaşlarım bana tarif etti. Bir site var. Bu siteden o eğitimi alabiliyordun. Ve ayda 100 dolardı! biraz fazla ama bunu yapmak zorundaydım ve 1 senedir yapıyorum. Eğitim internet üzerinden videolu bir şekilde yapılıyor ve talimatlar veriliyordu. Şimdi kendimi savunabiliyorum. 70 kiloya kadar adam kaldırabiliyorum (bu yaş arttıkça artıcak tabi).

3.Hobim olarak kadınlarla ilgilenmektir. Bir kadını 3 gün boyunca gözlersem onu tanır ve istediğim herşeyi birkaç sözle yaptırabilirim. Sizde mi öğrenmek istiyorsunuz bu tekniği ? Bol bol kitap okuyun sadece kitap okuyun :)

Solağımdır ve çoğu erkeğin sağ ile yaptığı şeyleri sol ile yapıyorum (sübliminal,kadınlar anlamaz). Sol elim sağdan 100 katı kadar kuvvetlidir. Nerdeyse tüm işlerimi solla yapıyorum. Bu bazen kötü oluyor tabi sıra arkadaşımla dirseklerimiz çarpabiliyor.

Neyse bu kadar sorularınız varsa sorun :)

Son düzenleme:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Whoa Amerikan Güreşi mi biliyorsun? Onların gerçek olup olmadığını çok merak ediyorum, gel beni döv pls :'(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sol el ile zor olmuyormu (o şey anlarsın sen .s)
Aşırı kolay :) ve dha zvkli.s

Güzel Üşenmeden Okudum.
Teşekkürler :)

Whoa Amerikan Güreşi mi biliyorsun? Onların gerçek olup olmadığını çok merak ediyorum, gel beni döv pls :'(
Kesinlikle gerçek değil bunu bilmeni isterim. Eğer internette yavaşlatıp izlersen yumrukları tam alnının ortasına atıyor ağzının ortasına atsa yüz tamamen dağılır. Middle yumruklar ise omzun düz tarafına atılıyor. Aparkatlar çene kemiğine atılırsa dirseğin ucuyla değil kucaklarmışçasına yukarı doğru kuvvet verilir. Kane nin uppercut u çenenin ve yanağın birleştiği köprüdeki etli yumuşak yere atılır ve Şap diye ses çıkar ama kesinlikle profesyonelce yapılır :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
[QUOTE="cbg2002, post: 1245917, member: 10307078"]O dediğin hangi site :D[/QUOTE]
burdan sitenin adresini vermeye kalksam hesap başkalarının ellerine geçer ve 12 aydır 1000 dolar ödediğimiz hesap mahvolur :( 3. şahıs ile paylaşılmaması gerekiyor.) Herkesin özel olarak key yapılıyor adresi başka yerden bulman gerekiyor :(

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
[QUOTE="cbg2002, post: 1245917, member: 10307078"]O dediğin hangi site :D
burdan sitenin adresini vermeye kalksam hesap başkalarının ellerine geçer ve 12 aydır 1000 dolar ödediğimiz hesap mahvolur :( 3. şahıs ile paylaşılmaması gerekiyor.) Herkesin özel olarak key yapılıyor adresi başka yerden bulman gerekiyor :([/QUOTE]
Nasıl bulacam :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
burdan sitenin adresini vermeye kalksam hesap başkalarının ellerine geçer ve 12 aydır 1000 dolar ödediğimiz hesap mahvolur :( 3. şahıs ile paylaşılmaması gerekiyor.) Herkesin özel olarak key yapılıyor adresi başka yerden bulman gerekiyor :(
Nasıl bulacam :([/QUOTE]
O yabancı arkadaşımla görüşüyorum hala açtığı zaman sorarım :)

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
> "Yeni Konular" sayfasını açtım.
> Bu başlığı gördüm.
> Bu üyenin hikayesini öğrenmek istedim.
> Konuyu açtım.
> Okumaya başladım.
> Gözlerim yaşardı.
> Ağlamam duruldu.
> Sonra umudum yeşerdi.
> Yeniden gülümsedim.

Öyle bir duygusal geçiş yaşattın yani. Kayıt zamanına bakmamış olsam bile foruma hoşgeldin. Kalıcı olursun umarım.
-BlackRains (a.k.a. Çiçek Adam) :sgül:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
> "Yeni Konular" sayfasını açtım.
> Bu başlığı gördüm.
> Bu üyenin hikayesini öğrenmek istedim.
> Konuyu açtım.
> Okumaya başladım.
> Gözlerim yaşardı.
> Ağlamam duruldu.
> Sonra umudum yeşerdi.
> Yeniden gülümsedim.

Öyle bir duygusal geçiş yaşattın yani. Kayıt zamanına bakmamış olsam bile foruma hoşgeldin. Kalıcı olursun umarım.
-BlackRains (a.k.a. Çiçek Adam) :sgül:
Çok teşekkür ederim kardeşim :) umarım bu forumda kalıcı olacağım ^^