123aslan123
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Ben 2009 yılında ilk sürümden beri mincraft oynarım minecrafta ilk nickim 123aslan123 sonrasında DarkAngeL adını aldım bu seneye gelesiye kadar yerel ve yabancı şirketler tarafından ödül aldım çogu sv nin build liğini yaptım minecraft türke 2012 de ilk girişimi yaptım minecraftta çok zaman geçirdim ve tek factionum oldu şuanda kardeşlerimle 50 kişi olduk onların lideri ve öncüsü olmaktan gurur duyarım çogu sv nin birincisi seçildim axe.tr zamanında çogu kişiye koruyup dava açanlardan biriydim
2013 de kasım ayında en son ödülümü aldım şuanda yeni çocuklara eğitim vermekteyim ama bu oyunun çoluk çocuk oyunu olmaya başlamış olmasından büyük üzüntü duyuyorum benim gibi eski oyuncularla birleşip bunlardan kurtulmak isterim herkese iyi craftlar a.e
2013 de kasım ayında en son ödülümü aldım şuanda yeni çocuklara eğitim vermekteyim ama bu oyunun çoluk çocuk oyunu olmaya başlamış olmasından büyük üzüntü duyuyorum benim gibi eski oyuncularla birleşip bunlardan kurtulmak isterim herkese iyi craftlar a.e