Ben Kimim ?

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Adım Ender, 16 yaşındayım.Bilgisayar oynamayı severim.Pek sosyal biri olduğum sayılmaz ama eski arkadaşlarım ile birlikte vakit geçirmeyi severim.Suskun biriyimdir.Ama yerine göre konuşurum.Arkadaşlarım arada boyumdan dolayı "Deve" diye tabir ederler ki hiç hoşuma gitmez.Bunu bildikleri için ise kızdırma amaçlı söylerler.(1.80 Daha gidecek böyle, 44 numara ayakkabı).FMF (Ailevi Akdenizi Ateşi) adında illet olan bir genetik hastalığa sahibim ki ömür boyu benle gidecek.Bu yüzden de hayatımın önemli dönemlerinde stres altına girdiğim için ataklarım oluyor ki böyle durumlarda hastaneye yatmak zorunda kalıyorum ve bu yüzden çoğu önemli şey çöp oluyor.Ki Lise sınavında oldugu gibi.Normalde 460+ alabilecekken 360 almak çok koydu.Çalışkan biri değilimdir,genelde derslerde iyi dinlediğim ve çabuk kavradıgım için pek ders çalışmam.Ders çalışınca çoğu zaman aklımdakiler tazelenmek yerine gidiyor gibi oluyor.Resim ile aram pek iyi değildir.Müzik dinlemeyi severim (plug.dj @Kaan697 ).Minecraft'a aslında nedendir bilinmez ilk gördüğümde çocuk oyunu demiştim.Tabii sonra arkadaşım "Kış tatilinde" bizde kaldıgında yokluktan onu oynamıştık sonra bende bayağı bir sardı.Hele World Edit'i görünce şok olmuştum.Tabii daha sonra Bukkit gerektiğini öğrenince kendi bilgisayarıma kurup arkadaşlarım ile hamachiden oynamaya başladık.O ağaçtan evler arasında birbirimize gidip gelmek çok eğlenceli geliyordu.Gerçi daha sonra evleri dağıttık ama o zamanlar çok eğlenceliydi.Her neyse kendimize dönelim.Aslında sorumluluk sahibi,iyi niyetli,ciddi bir insanım.Fakat bazı durumlar oluyor ki bunların hiçbiri kalmıyor.Misal forumda bunları pek uygulamıyorum çünkü foruma eğlence amaçlı giriyorum.Her ortamda farklı oluyor anlıyacağınız.

Hayatımda birçok kötü şey oldu.Bunlardan bazıları; annem ve babamdan ayrı yaşamam,babaannem ve dedem ile yaşıyorum.Bunun nedeni ben şehirde öğretim görüyorum.İlk okul 5'e kadar ailemin yanındaydım.Sonra iyi bir öğrenim görmem için şehire gönderdiler.İlk sene annem ile beraberdim fakat babamın işindeki bazı kötü olaylar yüzünden annem köye gitmek zorunda kaldı.Eh ne yapalım babaanne, dede ile olmak o kadar da kötü değil.Sözümüz geçiyor en azından.

Sevmediğim tipte insanlar ve huylar da var elbet.Bunlar; kendini beğenmiş,egosu havada ters takla atan,ispiyoncu,çok bilmiş tipte insanlardan hiç hoşlanmam.Gördüğüm yerde sinir olurum.Ha birde unutmadan bu ödevi yapmadıgım zaman, ödevi yapıpta vermeyen tipler var uyuz oluyorun :D.

Şu zamana kadar (1,2,3,4,5 ha evet evet 5) 5 tane server açtım.(İlki hamachi onuda koydum içine).AtsCraft, Limoncraft, Skolexcraft ve ColereMC.Sanırsam en gelişmiş oldugum ColereMC.Gerek arkadaş ekibimizden olsun, gerek bize sponsor olan Batihost'dan olsun sanırsam en iyisi bu.

Hayatımda bilmeden bazı kişileri kırdıgım olmuştur ki bu çoğu zaman bir tokat ile belli oluyor,sanırsam ilk yediğim tokat sevdiğim kızla dans ederken, beni seven kızın bizi izleyip sonra bana tokat atmasıydı :(.

Neyse saçmalamadan bırakayım.Sorularınızı alabilirim.Çok ağır olmasın ama :) (Hepsini okumadan soru sorma döverim :))

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Guzel tanitmissin kendini okumaktan zevk aldim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Utanmasa hayat hikayesini yazacak. :(
Hayat hikayemi yazmam için en az 1 aya ihtiyacım var :([DOUBLEPOST=1414839386,1414839095][/DOUBLEPOST]
Vay anasını üşenmemiş
Ben Ege değilim.Gece canım sıkıldı yazdım.
Geçmiş olsun, başlık da yabancı değil sanki. B)
Guzel tanitmissin kendini okumaktan zevk aldim.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkürler.
Hepsini okudum :D Güzel yazmışsın kardeş.
Geçmiş olsun...
Teşekkürler.
Yazık la. İnşallah İyi Bir Öğretim Görürsün Sana Şans Diliyorum.
Teşekkürler.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En sevdigin oyun ?
bi kadında hangi özellikler olması gerekir ?
anime yapacak olsan temel konusu ne olurdu ?
en sevdigin müziq - yada en son dinledigin ?
hangi takımmlısın ?
1)Minecraft,LoL,CS-GO,AoE
2)Güzellik,olgunluk,iç güzellik.
3)Malesef anime izlemiyorum (:
4)Arctic Monkeys,Daft Punk ve Inna'nın şarkılarını dinlemeyi seviyorum.
5)Galatasaray :)

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kadın olarak imkansızı arıyorsun
anime izlememen de bi dez avantaj
fazlasıyla sıkıcı olabilirsin ^.^
Tam tersi etrafım onlarla dolu ^^.
Anime alt yazılı oldugu için pek sevmiyorum.
Pek sosyal değilim,ama arkadaşlarım ile beraber gezmeyi,dolaşmayı,eğlenmeyi severim :)
Teşekkürler.
benim kriterlerim
+nefes alıyor mu?
-evet alıyor
+tamam getirin
O zaman şu anda 60 yaşında olan bir kadını bile getirebiliriz :)