Ben Kimim?

Dottie82

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlık biraz saçma oldu ama neyse :p Benim adım Burcu 14 yaşındayım 8. sınıf öğrencisiyim, İstanbul'da yaşıyorum. Minecraft'ı çok sevdiğim için bu foruma kaydoldum, Minecraft'ı 1.4 sürümünden beri oynuyorum ama bu forumu ilk defa bir arkadaşım söyledi bende hemen üye olayım dedim. Umarım herkesle tanışırım herkese merhaba :D

• Beğen
Reactions: DIO

Dottie82

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiniz Hanımefendi.
Akşam-ı şeriflerinizin hayırlara vesile olmasını dilerim ki bakınız halen akşam olmadı
Forumda şu anda aktif olan sanırım 2 bayan üye var onlardan biri miyoo
diğeri gökçe
Ben Abdullah
En sevdiğim üye @abdullah2323
En sevmediğim üye yok. herkesi seviyorum
Sanırım eğlenceli vakit geçireceksin

Dottie82

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldiniz Hanımefendi.
Akşam-ı şeriflerinizin hayırlara vesile olmasını dilerim ki bakınız halen akşam olmadı
Forumda şu anda aktif olan sanırım 2 bayan üye var onlardan biri miyoo
diğeri gökçe
Ben Abdullah
En sevdiğim üye @abdullah2323
En sevmediğim üye yok. herkesi seviyorum
Sanırım eğlenceli vakit geçireceksin
Umarım, hoş bulduk.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Klişe kısım: Foruma hoş geldin. Umarım ortama ayak uydurmada sıkıntı çekmezsin. B)

Diğer kısım: Konu altlarına kendince ilginç yorumlar yapan ve yorumlarına -çoğunluğu House olmak üzere- gifler ekleyen biriyim. @abdullah2323 başta olmak üzere bana "doktor" diye hitap edenler var. Şimdilik bu kadarı yeterli gibi.

Tekrardan iyi forumlar.

Dottie82

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Klişe kısım: Foruma hoş geldin. Umarım ortama ayak uydurmada sıkıntı çekmezsin. B)

Diğer kısım: Konu altlarına kendince ilginç yorumlar yapan ve yorumlarına -çoğunluğu House olmak üzere- gifler ekleyen biriyim. @abdullah2323 başta olmak üzere bana "doktor" diye hitap edenler var. Şimdilik bu kadarı yeterli gibi.

Tekrardan iyi forumlar.
Peki doktor, hoş bulduk :D