Merhaba değerli forum üyeleri,
Bugün sizlere biraz ergen atarlanması yapacağım.
Benim için zor olacak ama bu konu artık tak etti.
Bildiğiniz üzere minecraft faction anlayışı artık tamamiyle değişti, yani adamlar artık bir faction sunucuya girince direk yazdığı şey /warp lapis baktı lapis yok direk sunucudan ayrılıyor. Ve buda insanlara lapisli server açmaya tetikliyor. Bumu yani Türklerin "Faction" anlayışı ? Tabikide bazı serverlar var lapissiz başlayan ancak biraz beklerseniz şunu görüceksiniz.
Otomesaj : Yoğun üstek üzerine lapis eklendi.
Forum konusu : Arkadaşlar yoğun istek vardı lapis eklemek zorunda kaldım.
Gerçekler :
Server sahibi ve arkadaşları arasında konuşma :
Qanqa serverin durumu saman götürüyor lapis eklemediğimiz için böyle oldu sunucu gel lapis ekleyelim yoğun istek falan diyede yalan söyleriz şak bir iki reklam patlatır arkadaşları çağırır serveri fulleriz. Sen buildleri yapmaya başla bende reklamları hazırlayım.
Bu konu sizcede yanlış değilmi ?
Türkiye "Faction" sunucu anlayışı nereye gidiyor ?
Faction diyince direk ilk aklımıza gelen şey neden "Lapis" ?
Artık neden eski sunucular yok ?
Eski sunucular gibi serverlar açılsada neden ilgi az ?
Bu soruları lütfen açıklayın.
Bugün sizlere biraz ergen atarlanması yapacağım.
Benim için zor olacak ama bu konu artık tak etti.
Bildiğiniz üzere minecraft faction anlayışı artık tamamiyle değişti, yani adamlar artık bir faction sunucuya girince direk yazdığı şey /warp lapis baktı lapis yok direk sunucudan ayrılıyor. Ve buda insanlara lapisli server açmaya tetikliyor. Bumu yani Türklerin "Faction" anlayışı ? Tabikide bazı serverlar var lapissiz başlayan ancak biraz beklerseniz şunu görüceksiniz.
Otomesaj : Yoğun üstek üzerine lapis eklendi.
Forum konusu : Arkadaşlar yoğun istek vardı lapis eklemek zorunda kaldım.
Gerçekler :
Server sahibi ve arkadaşları arasında konuşma :
Qanqa serverin durumu saman götürüyor lapis eklemediğimiz için böyle oldu sunucu gel lapis ekleyelim yoğun istek falan diyede yalan söyleriz şak bir iki reklam patlatır arkadaşları çağırır serveri fulleriz. Sen buildleri yapmaya başla bende reklamları hazırlayım.
Bu konu sizcede yanlış değilmi ?
Türkiye "Faction" sunucu anlayışı nereye gidiyor ?
Faction diyince direk ilk aklımıza gelen şey neden "Lapis" ?
Artık neden eski sunucular yok ?
Eski sunucular gibi serverlar açılsada neden ilgi az ?
Bu soruları lütfen açıklayın.