Ben Skaduush

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Berkay 'Skaduush'. Eskişehirliyim Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı Okuyorum.18 Yaşımdayım.
(Aslında Forumda Yeni Değilim 2012'den Beri buralardayım Bi'kaç Hesap Değiştirdim Sadece.)
Yüzücülük Ve Geleneksel Okçulukla Uğraşıyorum.
Çok Fazla Film ve Anime izlerim.Aynı Şekilde Çok Fazlada Kitap Okurum.
Müziksiz Bir Hayat Hayal Bile Edemiyorum.
Tarihi Araştırmayı çok Severim.Bence Tarihini Bilmeyen Ve Tarihinden Ders Almayan Bir Millet yok Olmaya Mahkumdur.Şu Anki Türk Milleti Gibi.
Neyse Fazla Uzatmadan bitireyim.
İyi Forumlar...

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben Rayandu. Tanıştığıma memnun oldum. Ankaralıyım. Ağır WWE fanıyım. Ve profesyonel dövüşçüyüm.
Çok fazla olmasa da Anime izlerim öle ağır fanı değilimdir daha death note izleyememiş bir insanım zaman bulamıyorum genelde.
Kitap okumayı bende çok severim. Çok önemli bir şeydir. Özellikle kadınları anlatan kitaplarla kadınları keşfetmeyi severim.
Tarih olayına kesinlikle katılıyorum. Tarih dersini ve tarih araştırmayı çok severim.
Uzatmadan bende bitireyim.
İyi forumlar.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Gürkan.
Uzatmadan ben de bitireyim.
İyi forumlar.

*hiç yazmasaydın daha iyiydi*

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Rayandu. Tanıştığıma memnun oldum. Ankaralıyım. Ağır WWE fanıyım. Ve profesyonel dövüşçüyüm.
Çok fazla olmasa da Anime izlerim öle ağır fanı değilimdir daha death note izleyememiş bir insanım zaman bulamıyorum genelde.
Kitap okumayı bende çok severim. Çok önemli bir şeydir. Özellikle kadınları anlatan kitaplarla kadınları keşfetmeyi severim.
Tarih olayına kesinlikle katılıyorum. Tarih dersini ve tarih araştırmayı çok severim.
Uzatmadan bende bitireyim.
İyi forumlar.
Tanıştığıma Memnun Oldum.
Zaman Konusunda Sana Katılıyorum Bazen Keşke Bir Gün 36 saat olsa diyorum.
İyi Forumlar..
[DOUBLEPOST=1418466862,1418466824][/DOUBLEPOST]
Ben Gürkan.
Uzatmadan ben de bitireyim.
İyi forumlar.

*hiç yazmasaydın daha iyiydi*
Memnun Oldum.
İyi forumlar.

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hg. İsminin anlamı var mı ?

iyi forumlar.
Sevdiği bir anime karakteri olabilir.

Ben Utku ama bu hesapta bana Kebap diyebilirsin. Asıl hesabım @UtkuÖZKAN ama KebapDefender hesabına geçici bir süreliğinine geçiş yaptım. Ben de müziksiz yaşayamam sürekli müzik dinlerim. (Rap ve ya nadiren Türk sanat müziği) Sadece deathnote izledim o da meraktan. Kitap okumayı severim özellik ile liderlerin yazdığı kitapları. (Adolf HİTLER Kavgam, Mustafa Kemal ATATÜRK Nutuk gibi) Teknoloji ile aram çoktur yani çok iyi demeyeyim de donanım dışında iyi bilirim. Foruma çoktan hoş gelmişsin kardeşim. Memnun oldum. (Türkçüyüm ve dilime yapılan saygısızlıklardan nefret ederim)

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hg. İsminin anlamı var mı ?

iyi forumlar.
Kung fu Tekniği Olan Skadoosh'dan Türetilmiş Bi Nick Anlamı Yok.[DOUBLEPOST=1418470356,1418470262][/DOUBLEPOST]
Sevdiği bir anime karakteri olabilir.

Ben Utku ama bu hesapta bana Kebap diyebilirsin. Asıl hesabım @UtkuÖZKAN ama KebapDefender hesabına geçici bir süreliğinine geçiş yaptım. Ben de müziksiz yaşayamam sürekli müzik dinlerim. (Rap ve ya nadiren Türk sanat müziği) Sadece deathnote izledim o da meraktan. Kitap okumayı severim özellik ile liderlerin yazdığı kitapları. (Adolf HİTLER Kavgam, Mustafa Kemal ATATÜRK Nutuk gibi) Teknoloji ile aram çoktur yani çok iyi demeyeyim de donanım dışında iyi bilirim. Foruma çoktan hoş gelmişsin kardeşim. Memnun oldum. (Türkçüyüm ve dilime yapılan saygısızlıklardan nefret ederim)
Memnun Oldum