- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft içinde eski dostluklar kalmadı artık herkes p*çliğin peşinde (bkz. Ve'le't)
Lütfen onlarin yeri ask.fm
Ergenlerle alaklı bir belgesel seyredelim.
Ergenlerle alaklı bir belgesel seyredelim.
Minecraft içinde eski dostluklar kalmadı artık herkes p*çliğin peşinde (bkz. Ve'le't)
cok haklısın mcsgde en cok hack açan millet türkler en cok ihanet edenlerde türklerMinecraft içinde eski dostluklar kalmadı artık herkes p*çliğin peşinde (bkz. Ve'le't)
Dostluk ? VarmıydıkiMinecraft içinde eski dostluklar kalmadı artık herkes p*çliğin peşinde (bkz. Ve'le't)
çok haklısın arkadaşımın arkadaşı plugin yapcam die paneli çalmışDostluk ? Varmıydıki
Sadece Çıkarı İçin Sahte Dostluklar Kuran SG Oynarken Tek Başına Kazanmayıp Team Alıp Rank İçin Dost Olan Sunucuda İtem İçin Dost Olan Kişiler Hariç Oyun İçi Dostluk Diye bir şey Hiç Bilmiyorum Ben
Hileler Çıktığından Beri bir şey Daha Eklendi Hilesi Olmayan Hileli Olan İle Dost Olup Ona Güvenme Peşinde Dostluklar Vs Vs
Ha Birde Sunucu Açanlarla Dost Olup Yetkili Olma Peşinde Sahte Dostluklar Fln![]()
Tabikide vardı dostluklar mesela @Leosteon ve ben ama gitti forumdan ben de şu an ona ulaşamıyorum.Geçirdiğimiz vakitleri mumla arıyorumDostluk ? Varmıydıki
Sadece Çıkarı İçin Sahte Dostluklar Kuran SG Oynarken Tek Başına Kazanmayıp Team Alıp Rank İçin Dost Olan Sunucuda İtem İçin Dost Olan Kişiler Hariç Oyun İçi Dostluk Diye bir şey Hiç Bilmiyorum Ben
Hileler Çıktığından Beri bir şey Daha Eklendi Hilesi Olmayan Hileli Olan İle Dost Olup Ona Güvenme Peşinde Dostluklar Vs Vs
Ha Birde Sunucu Açanlarla Dost Olup Yetkili Olma Peşinde Sahte Dostluklar Fln![]()
Forumda temizlik olmuş sanırım, birçok üye silinmiş.Dostum forumun durumu wahim burada yazsam craft man bir anda aktif olup üyeliğimi silecek
Ve basit kraftı hatırlıyorum pek güzeldi
Aynı zamanda gelmene sevindim
Japonya'ya gittim çoktan. Bir ay kalmadan geri geldimSeni son hatırladığımda Japonyaya gidiyordunbide basitcraft texture packin vardı
![]()
Cennet sonu yok cennet sonsuzHer güzel şeyin bir sonu vardır