LupanSxyen
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Ben Yokken Neler Değişti Kimler Gitti kimler GEldi Neler Oldu Kim Ban Yedi Herşeyi Yazarsanız Sevinirim Ozelliklle @Zorinkun_ gelsin Konuya Adamı Hasta Etmesin 
boşver.@AzlaazTR Bu Gürkan Beceriksiziyle Eren Malı Ben Yokken Koca Build Ekibini Batırdılar Dimi
Tekrar Kuriyimmi
üzüldüm.Ses kartım birdenbire durdu sonra kendi kendine tekrar çalıştı sonra ekran kartım habersiz bir şekilde öldü 2 gün sonra psu öldü 2 gün sonra psu değişti o psuda öldü şu an mobil takılıyorum ve evet çok bencilim
Edit:Bütün suçlu psu diğer parçalar sağlam![]()
Evet hepsi sağlam tek sorun PSUSes kartım birdenbire durdu sonra kendi kendine tekrar çalıştı sonra ekran kartım habersiz bir şekilde öldü 2 gün sonra psu öldü 2 gün sonra psu değişti o psuda öldü şu an mobil takılıyorum ve evet çok bencilim
Edit:Bütün suçlu psu diğer parçalar sağlam![]()
Hoop dur be hemen öldürdünüz beni.. Ben asla gitmedim, hesaba girmeyebilirim ama her zaman sizi görüyorum, bunu unutmayın.. Bundan sonra kendimi belli etmek için her mesajın sonuna kendi özel yüz ifademi koyacağım.. Telif hakkı: @BlackRains -"-Ben banlandım Iskefiyeli gitti escape Squid geldi olaylar olaylar![]()
Yok Kurulmadı Galiba Evet evet kurulmadi Diğer acemi olanlari saymasakYeni Build Ekibi kuruldumu Ronin Gibi