MarussiA
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bu akşam oturim şu foruma bir kendimi tanıtayım neler yaparım nelerden hoşlanırım diye buyrun şöyle alta geçelim ;
Öncelikle adım Barış 17 yaşındayım Minecraft oynunu 2009dan 2011e kadar ara ara oynardım sonradan bağımılık yaptı, forumda genellikle onlineyim ama bu demek olmuyorki ben derslerine çalışmayan biri değilim
günde en fazla 3 saate bi ders çalışma alışkanlığım var, üst düzey vücut çalışırım bodybuilding yani üst düzey Gage Golightly hayranıyım (profil fotoğrafım) nelerden hoşlanırım neler yaparım?? Ben futbol oynarım basketbol oynarım Adana Dermirspor altyapısında oyniyacaktım seçmelere katıldım kabul edildiğime dair kağıt geldi ama ayağımda problem vardı kendi rızamla girmedim
Basketbol oynarım herhangi bir klüpte oynamadım ama çevrem baya iyi takımlarda oynayan basketçi arkadaşlar var ve yani gel diyorlar
, boyum 1.83 kilo 65 rutin şeyler
müzik olarak TÜRK-OSMANLI marşları dinlemeyi severim klasik müzik ve yabancı müzikleri severim slow dubstep olursa tadından yenmez zaten telefonda ve bilgisayarda bulunan 1000 şarkıdan 500ü dubstep felandır yani kısacası işte böyle arkadaşlar uzatmaya ne gerek var ben sütümü içip yatayım 
Öncelikle adım Barış 17 yaşındayım Minecraft oynunu 2009dan 2011e kadar ara ara oynardım sonradan bağımılık yaptı, forumda genellikle onlineyim ama bu demek olmuyorki ben derslerine çalışmayan biri değilim