Benden Fotoğrafcı Olur Mu

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Resim her an çekilebilecek bir şey değildir şansa ve güzel pozisyonlara ihtiyacın vardır iyi bir makinenin olmasından hele hiç bahsetmiyorum. Hani nasıl desem ben bu işle zamanında uğraştım fakat cidden zor öyle her an yapabileceğin bir şey değil fakat gene her an yapmak istiyorsan bu tarz yapılar değilde doğa resimleri çekmen gerek mesela bizim bahçenin eriklerinden eskiden çektiğim bir resim göstereyim;
https://forum.gamer.com.tr/konu/cektigim-hos-bir-resim-tam-wallpaperlik.203323/
Hani çok şaşalı görüntüler yakalayamıyor isen uğraşma derim fakat yapabilirsen cidden iyi para olan bir sektör.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bir kaç resim güzelde kamera kötü hani biraz daha kaliteli ve aydınlık olsa süper resimler :D
Fotoğraf konusunda fazla iyi değildim, fotoğraflar biraz titrek. Kontrast ayarlarını doğru yapmadığımı 2 hafta önce farkettim. Şuanda bir daha gitsem oraya çok daha iyi çekimler yaparım. Ve telefonumu tripoduma peçete sıkıştırarak uydurmayı başardım :p

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Resim her an çekilebilecek bir şey değildir şansa ve güzel pozisyonlara ihtiyacın vardır iyi bir makinenin olmasından hele hiç bahsetmiyorum. Hani nasıl desem ben bu işle zamanında uğraştım fakat cidden zor öyle her an yapabileceğin bir şey değil fakat gene her an yapmak istiyorsan bu tarz yapılar değilde doğa resimleri çekmen gerek mesela bizim bahçenin eriklerinden eskiden çektiğim bir resim göstereyim;
https://forum.gamer.com.tr/konu/cektigim-hos-bir-resim-tam-wallpaperlik.203323/
Hani çok şaşalı görüntüler yakalayamıyor isen uğraşma derim fakat yapabilirsen cidden iyi para olan bir sektör.
Açıkçası doğa resimleri falanda çok ilgimi çekmiyor ben bu tür seviyorum :p

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak benim amcam fotoğrafçı ve ben onun yanında çalışıyotum photoshop fln öğreniyorum ve resim çekiyorum ama fotoğrafçı olmak için sadece tuşa basmak yetmiyor ._.

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit bir fotoğraf ama kötü değil, daha tenha bir yerde çekebilirdin, Türk bayrağı çok güzel duruyor.

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yorumlarınız için teşekkürler

Bak benim amcam fotoğrafçı ve ben onun yanında çalışıyotum photoshop fln öğreniyorum ve resim çekiyorum ama fotoğrafçı olmak için sadece tuşa basmak yetmiyor ._.

bence asıl fotoğrafçılık gerçeği yansıtmaktır. program ile yapılan resimlerin, şarkıcıların yaptığı montajlardan hiçbir farkı yok :)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yorumlarınız için teşekkürler

bence asıl fotoğrafçılık gerçeği yansıtmaktır. program ile yapılan resimlerin, şarkıcıların yaptığı montajlardan hiçbir farkı yok :)
hayır bak söylemeye çalıştığpım fotoğrafçılık sadece tuşa basma ile olmuyor photoshopuda zaten fon fln atmak için kullanırsın rutuş yaparsın ama gerek yok sadece resim yerini yakalamayı o anı çekmeyi geliştirmen gerektiğini söylemeye çalıştım