#BenGeldim #İyibayramlar #Falineks

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kırıkkalede polis meslek yüksek okulunda yatılı okumaya başladım bu sene. Uzun bi süreden sonra döndüm. Döndüğüm için mutluyum her ne kadar şafak karanlık olsada bu gibi tatiller moral açısından çok ii oluyo ama moralimi bozan bi şey oldu; falinekse inanılmaz bi emek harcamıştım o orman süperdi her şey çok güzeldi her ne kadar falineksin açılışında olmasamda döndüğümde popiler bi server olcağını umarak açılışta olmadığıma üzülmüyodum ama geldim bi baktımki mapler pluginlerin hepsi çalınmış küfredesimde var susasımda bilmiyorum üzgünüm ama canımız sağolsun o mapleri yaparken her ne kadar emek harcasamda arkadaşlarımla güzel vakit geçirdim o emeklerin karşılığını zaten o kişilerin sağladığı o güzel günlerden almıştım (@Cazza144 @LifeTaker @MegaPlay @WhoIsLance ''alp'' @JusticeWhip @ZekiKos @Glyphl ) bi kaç kişi gözden kaçmı olabilir kusura bakmasınlar. Keşke 8 adamın paha biçilmez emeği bi köpeğin tasında harcanmasaydı ama ben kendim adına o emeğin karşılığını aldım :) geçmişe dönüp baktığımda bi pişmanlık olmaması yeterlidir. aklıma geleni yazdığım için anlatımda kusurlar olabilir kusura bakmayın içimden gelenleri yazmak istedim düzeltilebilir ama böylesi daha doğal :D (üşendi)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eee Elin adamından aracı arayışına gideceğinize gelip önceden alan bu işi yapan birine sorsanız daha mantıklı olurdu. :D
Geçmiş olsun tekrardan hoşgeldin. :)

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem polis olacaksın senden bir ricam olacak o zaman her zaman adaletin peşinden koş TÜRK'lüğünden vargeçme

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Polis olsamda olmasamda TÜRK'lüğümden vazgeçmem halkın polise bakış açısı hakkında uzun uzun konuşurdumda ne yeri ne zamanı :D

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
I like Falinekse

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ahmet başgaaan :D Ahmetle yaptığımız haritalar duruyor fakat pluginler silindi davayı kazanmamıza rağmen plugnler elimize geçmedi.. Neyse sağlık olsun yeniden çalışıp daha iyi pluginler çıkartacak arkadaşlar :) Herkese iyi bayramlar meeeeğğ

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ahmet başgaaan :D Ahmetle yaptığımız haritalar duruyor fakat pluginler silindi davayı kazanmamıza rağmen plugnler elimize geçmedi.. Neyse sağlık olsun yeniden çalışıp daha iyi pluginler çıkartacak arkadaşlar :) Herkese iyi bayramlar meeeeğğ
Ne davası?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
1 haftada sonuçlandı karşı taraf iddialar karşısında pes edince etmese uzardı ama bu sefer alacağımız tazminat da artardı