Beni Blog'umdan Takip Edin !

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi benimki kesinlikle resmidir neden diye sorarsanız ben bunu minecrafttüerk admini ile de konuştum forumlarda apk vb paylaşmak yasak ıakat bloglarda yasak değil ! Sizden hiç beklemezdim beni arkamdan vurmanızı blogda kesinlikle link paylaşmak serbesttir. Forumlarda yasaktır ! Vay be gerçektende sanalda dost olmazmış :) artık tek başıma gelişmek zorundayım...

Minecraft Türk admini Minecraft PE'nin kurucusu, geliştiricisi veya herhangi bir şeyi değil. Bu yüzden senin bloğun resmi değil. Üstelik Johan Bernhardsson'la görüştüğümde senin bloğunu önerdim. 2 gün sonra bana gelen mesajda ise apk dosyası paylaşımı mevcut olduğu için üzülerek kabul edemiyeceğini söyledi. Bende kendim açtım ve apk paylaşımı yapmamam takdirinde resmi olup olmayacağını sordum. 1 gün sonra gelen mesajda ise olumlu yanıt vardı. Bu işte böyle Doğaç. Sen kendi kendine kafanda bizi düşman bellemişsin. Üstelik ortada sudan bir sebep varken. Sana da kolay gelsin.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Post kasıp kavga çıkarmak için yapıyorlar kavga çıkınca zevkli oluyor bu forun böyle