Beni böyle mi görüyorsunuz

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ştttt bunlarin hepsini unut. Öncelikle Yu-Gi-Oh! Arc-V'i izlemeye başla. Ardından içinde 11.000 tane (animedeki bütün kartlar)'ı barındıran ygopro isimli oyunu indir. Kafasi çok güzel kesinlikle denemelisin. Bütün dertlerin uçarrrr giderrrrrr.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ştttt bunlarin hepsini unut. Öncelikle Yu-Gi-Oh! Arc-V'i izlemeye başla. Ardından içinde 11.000 tane (animedeki bütün kartlar)'ı barındıran ygopro isimli oyunu indir. Kafasi çok güzel kesinlikle denemelisin. Bütün dertlerin uçarrrr giderrrrrr.

Bi ara anime izlemeye başlamayı düşünmüştüm ama doğru düzgün takip edemiyorum

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Biraz konu dışına çıkacak olsamda, Yu-Gi-Oh'un şuana kadar hiç diğer sezonlarını izlemedim Yugi reis yok diye. Sence başlamalı mıyım?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz konu dışına çıkacak olsamda, Yu-Gi-Oh'un şuana kadar hiç diğer sezonlarını izlemedim Yugi reis yok diye. Sence başlamalı mıyım?
Açıkcası arc-V felaket zevkli, Diğer sezonlarda güzeldi bence, ayrıca sadece ilk sezonuyla oyununu oynayamazsın :D Diğer çağırma tekniklerini bilmiyon. Ayrıca o attığım videodaki müzik'den anlamışındır kalitesini ^^