beni deyerlendir bebek

DEYERLENDİR BENİ

• forum kralı

• gitsede ölse

• yakından tanımak isterm

• bu kim be

• korkulur bundan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 kişi beni çekemiormuş bunu öğrendik hayırlsısı nese ps4 ümden canlı yayın yapıym bari

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adam kendi profil resmi yüzünden onu raporlayanları/şikayeti olanları çıkarmak istemiş. Tam bir görüş belirtin dememiş.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1420938878,1420938737][/DOUBLEPOST]Benim açtığım konularda beni tamamen değerlendirmelerini istemiştim , şikayetçi olup olmadıklarını sormamıştırm.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adam kendi profil resmi yüzünden onu raporlayanları/şikayeti olanları çıkarmak istemiş. Tam bir görüş belirtin dememiş.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1420938878,1420938737][/DOUBLEPOST]Benim açtığım konularda beni tamamen değerlendirmelerini istemiştim , şikayetçi olup olmadıklarını sormamıştırm.

Öyle olması senin gibi konu açanların konusuna girip ''Benden çakma yaptı'' demeni gerektirmez.[DOUBLEPOST=1420939530][/DOUBLEPOST]
5 kişi beni çekemiormuş bunu öğrendik hayırlsısı nese ps4 ümden canlı yayın yapıym bari

6 Diyeceksin :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle olması senin gibi konu açanların konusuna girip ''Benden çakma yaptı'' demeni gerektirmez.
Şey...Bak şimdi şöyle bir durum var. Sen bana dedin ki benden önce böyle konular açan var diye , ve şimdi gidip bunu diyorsun ? O kadar zoruna gidiyorsa niye başta söylemiyorsun ?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şey...Bak şimdi şöyle bir durum var. Sen bana dedin ki benden önce böyle konular açan var diye , ve şimdi gidip bunu diyorsun ? O kadar zoruna gidiyorsa niye başta söylemiyorsun ?

Daha önce ona benzer bir konu gördüğümü hatırlamıştım sonradan fail çıktı :(