Harikulade
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
bizim tsde yada rcde 17yaşından küçükler yok üstelik 35-40 kişiden kalabalığızbkz:günümüzdeçocuklarınoynadığısaygısızlığınolduğuparacıoyun
bizim tsde yada rcde 17yaşından küçükler yok üstelik 35-40 kişiden kalabalığızbkz:günümüzdeçocuklarınoynadığısaygısızlığınolduğuparacıoyun
oyuncu paris oyun şırnak ?bizim tsde yada rcde 17yaşından küçükler yok üstelik 35-40 kişiden kalabalığız
oqSeni çok özledim ve seni çok SEVİYORUM! Bunu tekrar etme ihtiyacı duydum çünkü seni çok SEVİYORUM!!
oqSeni de avatarından dolayı çok sevmeye başladım erkek olduğunu bilsem bile seni avatarındaki kız olarak hayal ediyorum ki bu beni daha çok mutlu ediyor![]()
uu alırım bi dal![]()
![]()
Bu kadar yani.
Dota-RusTürkiye'nin Gelecek Nesilleri
Türkiye'nin Gelecek Nesilleri
Davut?? Oğlum??!
Oyundan soğudum ya la :/ ben eğlencesine oynamıyorumki çarı satsam 450tlye direk bırakçam boşuna gitmesin o kadar emek o kadar silahTürkiye'nin Gelecek Nesilleri
Oynuyor muydun...Oyundan soğudum ya la :/ ben eğlencesine oynamıyorumki çarı satsam 450tlye direk bırakçam boşuna gitmesin o kadar emek o kadar silah
Evet çara 350tl teklif geldi satmadım 600tl ediyor ama 450tlden satıcamOynuyor muydun...
-Zorinkun
Oha o kadar oynadın demek... Seviyordum seni... Nefret ediyorum şimdi.Evet çara 350tl teklif geldi satmadım 600tl ediyor ama 450tlden satıcam