Beni Server'ınıza alabilirsiniz, kişisel bilgilerim aşağıda !

AgentWood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft bilgim var yaklaşık 9 yıldır oynuyorum.

Mimari komut bilgilerini hatırlamıyorum ama araştırmayı severim geri araştırıp uzmanlaşabilirim mimarim çok iyidir yeni fikirler üretirim diğerleri gibi internetten bulup bunu ben yaptım diye övünmem.

19 yaşındayım ve yetkili olunca herhangi bir kavgada kesinlikle tarafsız olurum.

Günde 6-8 saat aktiflik sürem vardır.

DC Kullanıcı adım : Tje Wood#9638

MC Kullanıcı adım : AgentWood

Plugin bilgim : Herhangi bir Server'da panel alırsam pluginleri düzenleyebilirim. Fakat biliyorum ki çoğu Server Kurucusu direk güvenemez ki güvenmemeli, panel almak zaman alabilir.

Hangi Personel Bağlantılarda oynayabilirim : Aternos, Bilişim, Sentro... hiç biri farketmez.

EN ÖNEMLİ KISIMA GELDİK; HANGİ YETKİLİ BÖLÜMLERİNDE YER ALABİLİRİM ? :
Secronizer(Yönetici), Admin, Super Moderator, Moderator, Builder.

Eğer bana güveniniz tam oturmadıysa beni yetkili yapmanız ve güvenebilmeniz için bekliyebilirim. Herhangi bir soru için DC adresime ulaşınız. Server'ınıza davet etmek için buraya yorum bırakınız !

AgentWood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Küçük bir yanlışı düzelteyim, MC Adım AgentWood değil ElEsta.

KürşatBeys

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft bilgim var yaklaşık 9 yıldır oynuyorum.

Mimari komut bilgilerini hatırlamıyorum ama araştırmayı severim geri araştırıp uzmanlaşabilirim mimarim çok iyidir yeni fikirler üretirim diğerleri gibi internetten bulup bunu ben yaptım diye övünmem.

19 yaşındayım ve yetkili olunca herhangi bir kavgada kesinlikle tarafsız olurum.

Günde 6-8 saat aktiflik sürem vardır.

DC Kullanıcı adım : Tje Wood#9638

MC Kullanıcı adım : AgentWood

Plugin bilgim : Herhangi bir Server'da panel alırsam pluginleri düzenleyebilirim. Fakat biliyorum ki çoğu Server Kurucusu direk güvenemez ki güvenmemeli, panel almak zaman alabilir.

Hangi Personel Bağlantılarda oynayabilirim : Aternos, Bilişim, Sentro... hiç biri farketmez.

EN ÖNEMLİ KISIMA GELDİK; HANGİ YETKİLİ BÖLÜMLERİNDE YER ALABİLİRİM ? :
Secronizer(Yönetici), Admin, Super Moderator, Moderator, Builder.

Eğer bana güveniniz tam oturmadıysa beni yetkili yapmanız ve güvenebilmeniz için bekliyebilirim. Herhangi bir soru için DC adresime ulaşınız. Server'ınıza davet etmek için buraya yorum bırakınız !
StoriaGame

OP SkyBlock Sunucumuz Açılmıştır ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR!

DİSCORD:

CellatKursat#8076

Sunucu IP Adresi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Oyun Sürümü: 1.8 VE ÜSTÜ

Sunucu Slotu: 200

Sunucu Türü:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AgentWood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Flezing

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostum eğer hala bir sunucuda çalışmıyosan bana bu discord adresinden ulaşabilirmisin CarbonCraft#2026 .