SirProNauth
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Adım : Mert Kesim
Yaşım : 13 (8. sınıfa gidiyorum)
Hobilerim : Futbol,Minecraft,LoL,Arkadaşlarla takılmak,koşmak,yüzmek,matematik yapmak...
Fobilerim : Karanlık,örümcek,sessizlik,sınıf arkadaşım buğra(İnsan değil,hayvan değil uzaylı değil ne desek bilemiyoruz)
Maltepede yaşıyorum.(İstanbul)
Ee başka anlatılcak bir şey yok ta ; bi şey var okjulda yaşandı.Bi adam gelip kantinde bi kıza boşalmış arkadan
.Tamam vurmayın PEEES.Normal olarak evde futbol oynayan biriyimdir.Kankalarımı trollemeyi severim
.Başkaa forumda gezmeyi severim,faction oynardım sıktı hardcore oynuyorum.Başkaa ProNatrium adında bir klanım var.Aşığım
.Yağmurda beton yerde maç yapmayı severim.Su benim güçlü yanımdır.Islak dikişleri açılmış topla bi keresinde arkadaşımın suratına abanmıstım 2 gün okula gelemedi
.Sınıfımızda 2 kez kapıyı kırdık değiştirildi.Sınıfta top oynuyoruz 5'e 5
.Kaleciyim.İdolüm MUSLERA
.
Yaşım : 13 (8. sınıfa gidiyorum)
Hobilerim : Futbol,Minecraft,LoL,Arkadaşlarla takılmak,koşmak,yüzmek,matematik yapmak...
Fobilerim : Karanlık,örümcek,sessizlik,sınıf arkadaşım buğra(İnsan değil,hayvan değil uzaylı değil ne desek bilemiyoruz)
Maltepede yaşıyorum.(İstanbul)
Ee başka anlatılcak bir şey yok ta ; bi şey var okjulda yaşandı.Bi adam gelip kantinde bi kıza boşalmış arkadan