Beni Tanıyın Lütfen :]

İyi Bir Anlatım Olmuşmu?

• Kullanılan toplam oy
    15

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Güneş. 14 Yaşındayım. Erkeğim. 2. Kez Kendimi Anlattığım Konumdur Bu. Foruma 1 Aralık 2012'de Kayıt Oldum. Ankarada Oturuyorum. Minecraft'a 11 Yaşımda Başladım Ama Oyunu Nerden Crack İndiriceğimi Bulamadım. Oyunu İndirmeyi Başarınca Çok Sevinmiştim. Oyun Hakkında Biraz Bilgim Vardı Oyuna Başlamadan Önce İzlediğigm Videolar Sayesinde. Oyunda Ustalaştım Denebilir. Restone Bilgim Yok. Sadece Buton, Basınç Plakası Ve Şalter Kullanmayı Biliyorum :D . Her Kelimeye Büyük Harf İle Başlama Takıntım Var.

+Katlanamadığım Şeyler:
1) Labualilik,
2) İhanet,
3) Boş Boğazlık,
4) Saygısızlık (Galiba En Çok Bundan Nefret Ediyorum.),
5) Adaletsizlik,
6) Eşitliksizlik,
7) Güvensizlik.

+Sevdiğim İnsan Tipi:
1) Bana Güvenebilmeli,
2) Samimi Olmalı,
3) Aşırıya Kaçmayacak Düzeyde Küfür Edebilir,
4) Asla Ama Asla İhanet Etmemeli.

Ben Güvenilirimdir. Örneğin; Bir Klana Girdim. İstediğimi Alıp "S*ktirin Gidin" Diyip Klandan Çıkmam, Çıkamam. Oraya Bir Borcum Varsa Öderim Ve İnsancıl Bir Şekilde Ayrılırım Klandan.

+Ben Nasıl Biriyim?

İyi, Samimi, Dürüst, Aşırıya Kaçmadan Küfür Eden, Dostlarıyla Beraber Vakit Geçirmeyi Seven Biriyimdir.

Minecraft'ta Klasik "Hayatta Kalma" Modunu Çok Severim. Müsait Arkadaşlarım Varsa Onlarla Log MeIn Hamachi Üzerinden Minecraft Survival Oynarım.

+Bana Nasıl Ulaşırsınız?
1. Yol ---> Skype Üzerinden. Skype Adresim: gunesilhan1
2. Yol ---> Facebook Üzerinden. Facebbok Adresim: kemikkran96
3. Yol ---> Twitter Üzerinden. Twitter Adresim: Pro_Finn_1 (Twitter'a Fazla Girmiyorum.)
4. Yol ---> steam Üzerinden. steam Adresim: pislickh (steam'e Fazla Girmiyorum. Sadece Oyun İçin.)

Bana Ulaşmak İçin Skype Ve Facebook Kullanırsanız Daha İyi Bir Destek vs. Sağlayabilirim.

Evet Arkadaşlar Ben Güneş.

Anketi Cevaplarsanız Sevinirim.[DOUBLEPOST=1396530891,1396530576][/DOUBLEPOST]++

Son düzenleme:

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açık Sade Anlatım, İyi Bir Kişilik :) Merhaba Bende Fatih. Takıntılar Aynı Sanırım :p 13 Yaşındayım. Samimi Ve Güvenilirim. Küfür Yok Denecek Kadar Az Kullanırım. Katlanamadığın Şeyler Zaten Beni De Bozuyor. Tanıştığıma Memnun Oldum :)

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık Sade Anlatım, İyi Bir Kişilik :) Merhaba Bende Fatih. Takıntılar Aynı Sanırım :p 13 Yaşındayım. Samimi Ve Güvenilirim. Küfür Yok Denecek Kadar Az Kullanırım. Katlanamadığın Şeyler Zaten Beni De Bozuyor. Tanıştığıma Memnun Oldum :)
Bende Memnun Oldum Fatih.

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Merhaba bende Uğurcan tanıştığımıza memnun oldum tek soru neden porfilin resmin bebek finn ?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , beraber oynayabiliriz bu arada daha dün izledim hergün neredeyse izliyorum abi çok iyi bi çizgifilm ya :D

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstek yollayan herkesin isteğini kabul ettim. Duyurulur.

Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!