Beni tekrar animeye başlatıcak animeler

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar merhaba. Bu aralar anime izlemekten birazcık soğudum diyebilirim. Elimde bir kaç tane anime var ama, beni tekrardan anime'ye bağlayacak anime söyleyebilir misiniz ? Konusuyla birlikte yazarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler, İyi forumlar!

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Bu aralar anime izlemekten birazcık soğudum diyebilirim.
Dur! Sakın birdaha görmeyim. Sen anime istedin de biz mi vermedik?

- Akame Ga Kill (Herkesini kaybetmiş ve hayatta tek başına kalmış Akame'nin yaşadığı olaylar anlatılıyor) [BUNUN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK]
- Tokyo Ghoul (Büyük ihtimal izledin ama birdaha izle :D)
- Shingeki no Kyojin (şu an 2. serisinin son bölümü kaldı sadece. Eğer izlemediysen HEMEN İZLE!)
- Charlotte (Bunu çok severim. {Profil fotom bu :3} Yuu, ilginç özelliği olan insanları kontrol etmeyi keşfeder...)
- Black Bullet (Bu da yine çok sevdiğim bir anime. Öneriyorum. Bunun da etkisi büyük...)
- Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Büyük ihtimal hepsini izledin. Bunlar en sevdiklerimden birkaçı daha fazla istersen veririz :)

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen şu anda bu forumdaki kişilerin sayabileceği animelerin tahminen %96'sını biliyorumdur. Ve sana şunu söyliyebilirim henüz karar vermek için erken fakat yeni çıkan animelerden gözüme çok sağlam bir tane geldi. 9 bölümü yüklendi ve gerçekten bu 9 bölümün sonunda uzun süredir animelerde gördüğüm o eksik yoktu. Tam anlamıyla kusursuzdu.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Herhangi bir şey yapma sadece linke tıkla ve izlemeye başla!

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Şahsen şu anda bu forumdaki kişilerin sayabileceği animelerin tahminen %96'sını biliyorumdur. Ve sana şunu söyliyebilirim henüz karar vermek için erken fakat yeni çıkan animelerden gözüme çok sağlam bir tane geldi. 9 bölümü yüklendi ve gerçekten bu 9 bölümün sonunda uzun süredir animelerde gördüğüm o eksik yoktu. Tam anlamıyla kusursuzdu.

Herhangi bir şey yapma sadece linke tıkla ve izlemeye başla!
Yukarıda ki animeyi izleyecektim. Adını okuduktan sonra animelerden soğudum .-.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Uzun filan deme fillersiz kesintisiz bir anime istiyorsan. Hunter x Hunter 2011 Ben çok fazla anime izledim öyle böyle değil fakat en sevdiğim hep hxh olmuştur sonrada One Piece. Ama genede yeni bir şeyler filan istiyorsan Quan Zhi Gao Shou yeni ve çok güzel bi anime.(Çin animesi :D)​

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dur! Sakın birdaha görmeyim. Sen anime istedin de biz mi vermedik?

- Akame Ga Kill (Herkesini kaybetmiş ve hayatta tek başına kalmış Akame'nin yaşadığı olaylar anlatılıyor) [BUNUN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK]
- Tokyo Ghoul (Büyük ihtimal izledin ama birdaha izle :D)
- Shingeki no Kyojin (şu an 2. serisinin son bölümü kaldı sadece. Eğer izlemediysen HEMEN İZLE!)
- Charlotte (Bunu çok severim. {Profil fotom bu :3} Yuu, ilginç özelliği olan insanları kontrol etmeyi keşfeder...)
- Black Bullet (Bu da yine çok sevdiğim bir anime. Öneriyorum. Bunun da etkisi büyük...)
- Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Büyük ihtimal hepsini izledin. Bunlar en sevdiklerimden birkaçı daha fazla istersen veririz :)
Black Bullet başarılı bir anime değil :( (gerçi güzel ama .s)

HunterxHunter
To aru kagaku no railgun(2. sezonu**)
The Legend of The Legendary Heroes
Tengen Toppa Gurren Lagann

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Çoğunu izledim teşekkürler. Ama izlemediklerime bakıcam çok teşekkürler.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Şahsen akashic records tavsiye ederim. Ama daha tam bitmedi. 10-11 bölümü var şu an galiba.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HestiaKnife bey, bana da bir anime önerir misiniz?
Ben direk buraya bir kaç tane hoşuma gitmiş olan yazayım siz cımbızla ayıklar alırsınız ^^.

>

No game no life izledikten sonra diğer animelerde düzgün bir şey bulamayan ben bu animeyi bulduktan sonra şükretmiştim. Ana konu no game no life ile çok benzer. Ana karakter gerçekten sevilesi. Konusu biraz karmaşık ve anlatılabilir gibi değil bu nedenle siz direk ilk bölümü izleyin sevmezseniz bırakırsınız ^^ sonçta ilk bölümde her şey belli oluyor.

>

Anime de felsefe ne arar demeyin. Aslında bir macera animesi olarak görmüştüm ilk bölümlerde fakat tam hatırlayamıyorum galiba 5 belkide 6. bölümlerde süper bir animeye ve "Katil kim?" gibi bir zeka oyununa dönüşmüştü. Başlama zorunluluğunuz yok çünkü genel olarak ilk bölümlerin pek güzel olduğunu söyleyemem başlıyacaksanız bitirecekseniz başlayın yada hiç başlamayın.

>

Ya yok bana zeka oyunlarından bahsetme, ben ana karakteri çok yakışıklı ve güçlü kadın karakteri çok güzel bir anime istiyorum aksiyon, macera, heyecan bunları istiyorum diyorsanız izlemeye buyrun ^^. İlk iki bölümü izledikten sonra sevmezseniz zorlamadan bırakın.

>

Ya hocam bir git atraksiyon matraksiyon dövüş falan ne işim olur. Ben bilim kurgu istiyorum. Biraz zeka oyunları olsun beni şaşırtsın ama fazla da değil. Daha çok bilim kurgu olsun onu göreyim. Dediniz ve buyrun o zaman. İlk bölümü izledikten sonra bırakabilirseniz bırakın.

Black Bullet başarılı bir anime değil :( (gerçi güzel
ama .s)

HunterxHunter
To aru kagaku no railgun(2. sezonu**)
The Legend of The Legendary Heroes
Tengen Toppa Gurren Lagann
Aman tanrım To aru kagaku no railgun dedin kalbimi yidin 0^0 kendisi çok bilinen bir anime değil fakat çok sevdiğim bir animedir. Hele Touma Vs Accelerator sahneleri :')

sıkıldığına göre sana 12 veya 24 bölümlük animelerden bahsedeceğim
boku no hero academia ( dünya genelindeki insanların yüzde 80 ninde süper güç var bizim elemanda güç yok bunun hikayesini anlatıyor )
zankyou no terror (9 ve 12 adlı arkadaşların maceralarını anlatıyor death noteye benzer tarzdadır)
ama 148 bölüm olduğu ve efsane olduğu için hunter x hunter (babasını arayan gonun hikayelerini anlatıyor )
şu yukardakini birde ben bakam :D
Evet boku no hero academia gerçekten güzel bir anime 2. sezonu güncel takip etmekteyim o savaşları 1 hafta beklemek benim için işkenceydi :/
@HestiaKnife bey, bana da bir anime önerir misiniz?
Yukarıdan alırsınız ^^
Şahsen akashic records tavsiye ederim. Ama daha tam bitmedi. 10-11 bölümü var şu an galiba.
Güncel takipteyim animedeki tek sıkıntı olur olmadık yerlerde ya ecchi sokması ya da saçma bir şakaya dönüştürmesi. İlk bölümde bırakacaktım ana karakter çok ezik diye. İkinci bölümü izliyeyim dedim ve izledikten sonra bırakamadım ^^

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Ben direk buraya bir kaç tane hoşuma gitmiş olan yazayım siz cımbızla ayıklar alırsınız ^^.

>

No game no life izledikten sonra diğer animelerde düzgün bir şey bulamayan ben bu animeyi bulduktan sonra şükretmiştim. Ana konu no game no life ile çok benzer. Ana karakter gerçekten sevilesi. Konusu biraz karmaşık ve anlatılabilir gibi değil bu nedenle siz direk ilk bölümü izleyin sevmezseniz bırakırsınız ^^ sonçta ilk bölümde her şey belli oluyor.

>

Anime de felsefe ne arar demeyin. Aslında bir macera animesi olarak görmüştüm ilk bölümlerde fakat tam hatırlayamıyorum galiba 5 belkide 6. bölümlerde süper bir animeye ve "Katil kim?" gibi bir zeka oyununa dönüşmüştü. Başlama zorunluluğunuz yok çünkü genel olarak ilk bölümlerin pek güzel olduğunu söyleyemem başlıyacaksanız bitirecekseniz başlayın yada hiç başlamayın.

>

Ya yok bana zeka oyunlarından bahsetme, ben ana karakteri çok yakışıklı ve güçlü kadın karakteri çok güzel bir anime istiyorum aksiyon, macera, heyecan bunları istiyorum diyorsanız izlemeye buyrun ^^. İlk iki bölümü izledikten sonra sevmezseniz zorlamadan bırakın.

>

Ya hocam bir git atraksiyon matraksiyon dövüş falan ne işim olur. Ben bilim kurgu istiyorum. Biraz zeka oyunları olsun beni şaşırtsın ama fazla da değil. Daha çok bilim kurgu olsun onu göreyim. Dediniz ve buyrun o zaman. İlk bölümü izledikten sonra bırakabilirseniz bırakın.

Aman tanrım To aru kagaku no railgun dedin kalbimi yidin 0^0 kendisi çok bilinen bir anime değil fakat çok sevdiğim bir animedir. Hele Touma Vs Accelerator sahneleri :')

Evet boku no hero academia gerçekten güzel bir anime 2. sezonu güncel takip etmekteyim o savaşları 1 hafta beklemek benim için işkenceydi :/

Yukarıdan alırsınız ^^

Güncel takipteyim animedeki tek sıkıntı olur olmadık yerlerde ya ecchi sokması ya da saçma bir şakaya dönüştürmesi. İlk bölümde bırakacaktım ana karakter çok ezik diye. İkinci bölümü izliyeyim dedim ve izledikten sonra bırakamadım ^^
İlk bölümünde gördüm sadece ben o kısmı daha hatırlamıyorum ana karakter ezik değil ayrıca izle görürsün :D

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
HestiaKnife' Alıntı:
>

Bunu izledim ama diğerlerini izlemedim. Teşekkürler bakacağım.