Benim Hakkımda Düşünceleriniz

Ben Nasıl birisiyim?

• Çok iyi birisisin.

Kullanılan: 6 30.0%
  • Eh işte. Bazı yönlerini sevmesem de sevdiğim yönlerin de var.

Kullanılan: 10 50.0%
  • Çok kötü birisisin. Seni istemiyorum. Senden nefret ediyorum. Forumdan gitmelisin.

Kullanılan: 4 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

TeknoRehber

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi birisin :) Ama sana " Güvenilir bir kişisin " demem için biraz zaman geçmeli . Daha yeniyim forumda nasıl olsa :)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gercek cevabımıda yazayım evet iyi birisin fakat birazda 'atarlı' birisin hemen kendini belli ediyorsun

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok içine kapanık birisisin ve galiba yalnızsın.Çok çocukça şeyler izliyorsun bir kere artık şunu anlayın bronylik bir hastalıktır.Kişinin bazı psikolojik sorunlarından dolayı ortaya çıkan bir takım sebeplerden dolayı bu tür şeyler kişiye hoşnut görünmeye başlar ve bu tür şeylerle haşır neşir olmaya başlar.Bana bakma ben hiçbir şeyi sevmem O da benim sorunum.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok iyi birisin :)
Kararlı
Ne kadar öncelerde saçma bir konu için tartışsak da
forumdaki üyelerden iyi biri ^^

O zaman beyinsizlik yapmışım. Sonradan farkettim ki, çok ortak yönümüz varmış.

Gercek cevabımıda yazayım evet iyi birisin fakat birazda 'atarlı' birisin hemen kendini belli ediyorsun

Biraz mı? Bence gereğinden fazla atar yapıyorum. Kendimi kontrol edemediğim için oluyor bunlar. Tıpkı Luis Suarez gibi. Buna dikkat etmeye çalışıyorum artık.

Beyler sevmediğiniz yönlerimi de söyleyin bundan sonra.

Çok içine kapanık birisisin ve galiba yalnızsın.Çok çocukça şeyler izliyorsun bir kere artık şunu anlayın bronylik bir hastalıktır.Kişinin bazı psikolojik sorunlarından dolayı ortaya çıkan bir takım sebeplerden dolayı bu tür şeyler kişiye hoşnut görünmeye başlar ve bu tür şeylerle haşır neşir olmaya başlar.Bana bakma ben hiçbir şeyi sevmem O da benim sorunum.

Çok hem de... Brony'liği bana bir Alman arkadaşım (bilen bilir) bulaştırdı zaten. Ben kendim almadım bu hastalığı. Ve psikolojik sorunlarım olduğu doğrudur. Suarez hayranı oluşum da bu yüzden. Suarez'e çok benziyorum. Normal bir insan, insan ısıran birisine hayranlık duymaz. Ama
ben kendimi hiç anlamıyorum, Suarez hayranlığımı da anlamıyorum. Bazen kendi kontrolümü de kaybediyorum. Çok garip birisiyim kısaca.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman beyinsizlik yapmışım. Sonradan farkettim ki, çok ortak yönümüz varmış.

Biraz mı? Bence gereğinden fazla atar yapıyorum. Kendimi kontrol edemediğim için oluyor bunlar. Tıpkı Luis Suarez gibi. Buna dikkat etmeye çalışıyorum artık.

Beyler sevmediğiniz yönlerimi de söyleyin bundan sonra.

Çok hem de... Brony'liği bana bir Alman arkadaşım (bilen bilir) bulaştırdı zaten. Ben kendim almadım bu hastalığı. Ve psikolojik sorunlarım olduğu doğrudur. Suarez hayranı oluşum da bu yüzden. Suarez'e çok benziyorum. Normal bir insan, insan ısıran birisine hayranlık duymaz. Ama
ben kendimi hiç anlamıyorum, Suarez hayranlığımı da anlamıyorum. Bazen kendi kontrolümü de kaybediyorum. Çok garip birisiyim kısaca.
Bu tür zamanlarda (yaşlarda) çok fazla görülen bir olay bu.Hepimiz de var bu tür sorunlar hepimiz yaşıyoruz.Yeni çağın yeni sorunları ve hastalıkları bunlar.